علی مختارنژاد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سرانه فضای ورزشی در مدارس استان از ۳۶ سانتی متر در دولت قبل اکنون به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه رتبه خراسان شمالی به لحاظ تامین فضای ورزشی دانش آموزی در جایگاه ۱۳ استان های کشور است خاطرنشان کرد: سرانه ورزشی در مدارس استان با بهره برداری از پروژ ه های در دست ساخت به ۵۶ سانتیمتر افزایش می یابد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم برای توسعه فضای ورزشی دانش آموزی در استان گفت: در دولت سیزدهم ۴۶ چمن مصنوعی برای دانش آموزان استان ایجاد شد این در حالی است که پیش از آن تنها ۱۷ چمن مصنوعی برای دانش آموزان ایجاد شده بود.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: ۲ سال گذشته ۴۶ چمن مصنوعی به وسعت ۱۹ در ۳۲ متر ( ۶۰۸ مترمربع ) ایجاد شده است، بیشتر این فضاهای ورزشی در مناطق محروم راه اندازی شده است و اکنون دانش آموزان در دورترین روستاهای استان از مزایای آن بهره مند شده اند.
وی خاطرنشان کرد: در یک سال قبل ۱۲ سال ورزشی سقف بلند در استان طراحی شده و در حال اجرا است همچنین ۶ استخر دانش آموزی در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، آشخانه، جاجرم و فاروج پیگیری شده است که این پروژه ها در شیروان و آشخانه آماده افتتاح و چهار استخر در دست بهره برداری است.
مختار نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های آموزش و پرورش برای ایجاد روحیه شاد در دانش آموزان و کنترل چاقی این قشر گفت: امسال برای اولین بار طرح ۱۰۰ در ۱۰۰ در مدارس اجرا می شود و در آن، مسابقات مدرسه ای در ۱۰۰ روز در مدارس برگزار می شود، در این طرح تمامی دانش آموزان در یک زنگ تفریح در یک مسابقه شرکت می کنند.
وی، طرح دیگر برای ایجاد شور و نشاط در دانش آموزان را اجرای طرح شهید خرازی یا مردمی سازی ورزش عنوان کرد و گفت: این طرح در تمامی شهرستان ها اجرا می شود و در آن، ۲ سالن ورزشی در روزهای پنجشبه و جمعه ها به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان و خانواده ها قرار می گیرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی افزود: در مجموع ۱۴۰ فضای ورزشی در مدارس استان اعم از سالن، چمن ورزشی و استخر در دست بهره برداری است.
سال تحصیلی جاری بیش از ۱۹۳ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۵۰ کلاس و در ۹ هزار کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما