به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدهادی طهرانی مقدم روز شنبه در دیدار با شهردار زاهدان با بیان اینکه لازمه حفاظت و صیانت از داشتههای تاریخی و فرهنگی همافزایی و تعاملات بین دستگاهی است، بیان کرد: شهرداری و میراثفرهنگی در قالب همکاریهای مشترک نقش بسزایی در این خصوص دارند که باید این همکاریها توسعه یابد.
وی در این جلسه که پیرامون توسعه شهری، گردشگری، خدمات بهداشتی و نمایشگاهها برگزار شد بر ساماندهی و نصب تابلوهای راهنمای جاذبههای گردشگری، احیاء و ایجاد سرویسهای بهداشتی، تشکیل تیمهای نظارتی برای بازدید و احصای مشکلات آنها و تهیه بستههای سرمایهگذاری تأکید کرد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این استان از مواهب خدادادی، طبیعی و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل فرهنگی، تاریخی، مذهبی، گردشگری بسیاری برخوردار است و در مسیر راه عبور مسافران و گردشگران به ویژه در ایام اربعین قرار دارد که از این شاخصهها باید در راستای توسعه همهجانبه به ویژه در بخش گردشگری بهره کافی را برد و سیستان و بلوچستان را با ویژگیهای منحصربهفردی که دارد با عموم معرفی کنیم.
به گفته وی؛ یکی از مکانهای گردشگری مهم در کلانشهر زاهدان که در بافت تاریخی این شهر نیز است کاروانسرای ملک است که با برنامهریزی صورتگرفته قرار هست با فعالسازی ۳۳ غرفه صنایعدستی و غذاهای بومی استان به صنعتگران و بخش خصوصی تحویل شود و ظرفیتهای استان را به خوبی به مهمانان معرفی کنند.
وی تأکید کرد: شهرداری زاهدان در فعالسازی و زیباسازی و بهسازی این اثر تاریخی و گردشگری نقش مهمی دارد که امیدواریم طی بازدید مشترک، این۲ نهاد با همکاری یکدیگر موانع سد راه را برداشته و سریعتر به یک جاذبه گردشگری و توریستی فعال تبدیل شود.
رونق گردشگری از مسیر توسعه گردشگری
شهردار زاهدان نیز در این جلسه اظهار کرد: راه توسعه گردشگری از مسیر گردشگری شهری میگذرد و توسعه زیرساختهای گردشگری در مرکز شهرها باعث رونق صنعت هتلداری، بوم گری و افزایش جذابیتهای گردشگری منطقه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی خواهد شد.
محمد امیر براهویی افزود: حوزه شهری عامل تقویت و توسعه در دیگر مکانها و همچنین باعث جابهجایی گردشگران به دیگر شهرها نیز میشود.
وی با اشاره به نقش اثربخش نمادهای فرهنگی و صنایعدستی در شهرها ادامه داد: بازار رسولی زاهدان به عنوان قطب مهم گردشگری و تجاری محسوب میشود که هم اکنون کار زیرساختی و ایجاد سنگفرش آن انجام شده و رواق آن باید با حفظ فضای سنتی با همکاری و ایدههای میراثفرهنگی اجرایی شود که قطعاً در کنار هم قرارگرفتن شهرداری و میراثفرهنگی روند توسعه شهری را افزایش خواهد داد.
شهردار زاهدان همچنین خواستار عقد تفاهمنامه مشترک میان شهرداری و اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان شد و گفت: در بحث سرویسهای بهداشتی اولویت با بهسازی و جانمایی سرویسهای بهداشتی سیار در ۴۰ نقطه شهری است که علاوه بر آنها باید چشمههای سرویس بهداشتی در پارک ملت زاهدان افزایش یابد که این مهم با همکاری و مشارکت میراثفرهنگی در دستور کار است.
نظر شما