داریوش سرگزی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرستان چابهار به دلیل دسترسی به آبهای آزاد، وجود اسکلههای متعدد، فراهم بودن زمینههای صادرات، وجود شهرکهای صنعتی متعدد و اراضی مستعد پرورش میگو ظرفیت کمنظیری در تولید، بستهبندی، فرآوری و صادرات محصولات وابسته به آبزیپروری دارد.
وی افزود: تمامی مراحل چرخه تولید از لحظه صید آبزیان تا ورود به اسکله، یخپوشانی، حمل، فرآوری، بستهبندی، انجام آزمایشات، تأیید سلامت و صدور مجوزهای صادراتی با نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی و با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی انجام میشود.
معاون مدیرکل و رئیس اداره دامپزشکی چابهار ادامه داد: اداره دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان و بهرهبرداران با هدف تضمین سلامت، افزایش بهرهوری و افزایش توان رقابتپذیری محصولات تولیدی در بازارهای بینالمللی قرار دارد.
وی گفت: نتیجه نظارتها، آموزشها و اعمال ضوابط بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی از ابتدای سالجاری تاکنون تولید حدود ۲ هزار تن میگو در محل شهید صنعتی گواتر و صدور گواهی سلامت صادراتی برای ۸۳۱ تن میگو و یک هزار و ۷۳۸ تن انواع ماهی به مقصد کشورهای چین، کویت روسیه، عراق، ارمنستان، مالزی، تایلند، امارات، قطر و پاکستان بوده است که این امر در کنار رونق تولید و اشتغال منجر به ارزآوری از طریق صادرات غیرنفتی و ایجاد امنیت پایدار برای منطقه و کشور میشود.
سرگزی بیان کرد: سامانه ۱۵۱۲ معاونت اداره کل و اداره دامپزشکی شهرستان چابهار آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و گزارشات شما شهروندان است.
نظر شما