به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار مرتضی کشکولی روز شنبه در کنگره ملی ۶ هزار و ۵۵۵ شهید لرستان بیان کرد: این کنگره از دی ماه سال ۱۳۹۹ آغاز شده است و از همان روزهای نخست ساختاری در نظر گرفته شد که رییس ستاد، استاندار و دبیرکل آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و تمام دستگاه ها با تعاملی قابل توجه اقدامات مورد نیاز را انجام دادند.
وی با بیان اینکه در این راستا بیش از ۱۲۱ هزار سند از وصایا، خاطرات و دست نوشته های شهدا جمع آوری شد اظهار داشت: چهار هزار و ۶۰۰ عکس منتشر نشده از شهدا و دفاع مقدس جمع آوری و این اسناد و خاطرات به ۴۰ برنامه رادیویی و تلویزیونی تبدیل شده که هر شب در حال پخش است.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان ادامه داد: همچنین با تشکیل هسته همکاری نویسندگان، شاعران، گرافیست ها و ویراستاران، ۵۲ نویسنده و پژوهشگر، ۱۲ شاعر و داستان نویس و هشت نمایشنامه نویس در استان سازماندهی شده است که از توانمندی های این افراد در حوزه ایثار و شهادت استفاده خواهد شد.
سردار کشکولی عنوان کرد: ۱۸۷ نفر از این افراد به منظور تهیه تولیدات فاخر حوزه ایثار و شهادت در ۱۵ کارگاه آموزشی شرکت کردند و از این دستاوردها استفاده خواهد شد.
وی ادامه داد: برای مشارکت مردم نیز ۲ هزار و ۱۳۶ یادواره شهدا و پنج اجلاسیه برگزار شده است که بتوانیم توجه ویژه ای به این اقشار داشته باشیم تا از هجمه دشمن به اقشار ممانعت شود.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه ۱۵ پویش مجازی، ۲۰ قسمت پویا نمایی و چهار هزار و ۵۰۰ پوستر شهدا تهیه شده است گفت: در فضای مجازی با بهره برداری از فرهنگ شهید و شهادت اقدامات قابل توجهی در راستای مبارزه با توطئه های دشمن صورت گرفته است.
سردار کشکولی افزود: به نام و یاد ۶ هزار و ۵۵۵ شهید گلگون کفن خدمات زیادی به همین نام و عدد انجام شده است تا حدی که حتی کسبه استان نیز در این مشارکت ها سهیم بودند که در راستای محرومیت زدایی و خدمات به نام شهدا، در استان انجام شده است.
وی اظهار داشت: خدمات درمانی به محرومین و مناطق محروم، سفر رایگان به مشهد و عتبات و عالیات، اهدای جهیزیه، ۱۵۰ کرسی مناظرات استاد و دانشجویی، حمایت از ۱۴ پایان نامه تحصیلات تکمیلی، اجرای صدها سرود و تئاتر خیابانی، افتتاح ۱۱ بوستان و پارک بانوان به نام شهدای استان از جمله اقدامات انجام شده در راستای برگزاری کنگره به شمار می رود.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با بیان اینکه در ابتدا ۴۳ هزار و ۳۳۹ اقدام برای برگزاری این کنگره در نظر گرفته شد افزود: اکنون این عدد با هم افزایی مردم، مسوولان، دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و حوزه های علمیه بسیار بیشتر شده است.
لرستان در مجموع ۶ هزار و ۵۵۵ شهید را در دوران رژیم ستمشاهی، دفاع مقدس و پس از آن تقدیم نظام اسلامی کرده است که از این تعداد سهم خرم آباد ۲ هزار و سه، بروجرد یک هزار و ۵۰۰، دورود ۶۱۹، الیگودرز ۵۸۹، ازنا ۴۰۶، کوهدشت ۵۰۷ ، الشتر ۳۸۶، دلفان ۲۴۹، پلدختر ۳۳۹ و رومشکان ۵۷ شهید است.
همچنین مردمان این دیار با تقدیم ۱۱ هزار و ۷۲۴ جانباز تا ۲۴ درصد، پنج هزار و ۷۵۷ جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد، ۶۷۲ جانباز ۵۰ تا ۶۹ درصد و ۱۹۴ جانباز ۷۰ درصد به بالا، ۹۰۰ آزاده، و ۱۸۷ شهید جاویدالاثر به خوبی دین خود را به انقلاب اسلامی ادا کرده اند.
نظر شما