به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی آمون روز شنبه در نشست هماندیشی با جهاد دانشگاهی اردبیل اظهار کرد: مسجدها مکانی تربیتمحور هستند که باید به کارکرد اصلی خود بازگردند و سایر مسائل در کنار عرصه تربیت و معنویت در آنها محقق شود اما اگر کارکردشان تک بعدی باشد و مسائل دیگر حذف شود، جامعه متضرر خواهد شد.
وی افزود: حدود ۲۸ مجموعه در مدیریت مسجدها اثرگذار هستند که این امر موجب برخی موازیکاریها شده است و با وجود همه این مسائل، توانمندسازی اعضای کانونهای فرهنگی هنری مسجدها پیگیری میشود.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد اردبیل با ابراز امیدواری نسبت به توانمندسازی اعضای کانونها با همکاری جهاد دانشگاهی، بیان کرد: برگزاری رویدادهای مرتبط با کسب و کارهای نوپا و نوآور در حوزههای اقتصادی و فرهنگی، مهارتآموزی و ایجاد حلقههای کسب و کار پیگیری میشود.
وی همچنین ایجاد صندوق حمایت از کسب و کارهای فرهنگی، مشاغل خانگی، تربیت مربیان قرآنی و مهدکودکها را از دیگر محورهایی برشمرد که در همافزایی با جهاد دانشگاهی در راستای توانمندسازی اعضای کانونهای فرهنگی هنری مسجدهای استان اردبیل در دستور کار قرار خواهد گرفت.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز در این نشست با اشاره به محوریت پیشین مسجدها در مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی گفت: مسجدها شکل دهنده و تنظیم کننده فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هستند و کانونهای فرهنگی هنری نیز حضور پررنگی در حوزههای فرهنگی و اجتماعی دارند.
اسحاق رسولی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی اردبیل نیز به عنوان نهادی علمی، فرهنگی، انقلابی و دانشگاهی در همافزایی با ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتواند نقش موثری در ارتقای سطح نوآوری و توسعه صنایع خلاق فرهنگی همچنین توانمندسازی و ارتقای بهرهوری در استان داشته باشد.
وی عنوان کرد: کانونهای فرهنگی هنری مسجدها با توجه به انگیزه معنوی و درونی اعضا و شبکه گستردهای که دارند، از نقاط قوت و ضعفی برخوردار هستند که باید با استفاده از نقاط قوت آنها از جمله در ارتقای فعالیتهای فرهنگی و بحث جریانسازی اقدامهای موثری انجام شود.
۶۰۷ کانون فرهنگی هنری با نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر عضو در مسجدهای استان اردبیل فعال است.
نظر شما