حسن حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که یک هزار و ۲۷۲ میلیارد ریال بود، ۶۴ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به تشکیل ۶۶۶ پرونده در این راستا و کاهش ۶ درصدی این تعداد در مقایسه با پرونده های سال گذشته تصریح کرد: تشخیص و بررسی هرگونه اسناد مثبته کالا بر عهده گمرک است و تمامی مواردی که توسط نیروی انتظامی یا بازرسی و گشت های بازار کشف می شود، برای تایید اصالت اسناد و بررسی کالا به گمرک ارجاع داده خواهد شد.
مدیرکل گمرک لرستان با بیان اینکه درصد بالایی از کالاهای قاچاق مربوط به خودروهای موسوم به شوتی است، یادآور شد: اداره کل گمرک نیز پس از ارزش گذاری و بررسی مستندات و مدارک توسط کارشناسان و ارزیابان انطباق و عدم انطباق آنها با محموله یا کالای کشف شده، مراتب قاچاق را به تعزیرات حکومتی اعلام می کند.
حسینی ادامه داد: لرستان پس از سیستان و بلوچستان، دومین استان از نظر پرونده های قضایی قاچاق است، چراکه به عنوان معبر برای انتقال کالای قاچاق از مناطق جنوبی کشور به مرکز و تهران شناخته می شود که کشفیات نیز با اقدام به موقع نیروی انتظامی و دستگاه قضایی صورت می گیرد.
نظر شما