اعزام ۱۵ هزار نفر از استان مرکزی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس هدفگذاری شد

اراک - ایرنا - معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: اعزام ۱۵ هزار نفر از دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر اقشار بسیج این استان به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در قالب اردوهای راهیان نور در سال جاری هدفگذاری شد.

به گزارش ایرنا، سرهنگ پاسدار «محمد گودرزی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: اعزام اردوهای راهیان نور از استان مرکزی با اعزام سه هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز دختر دبیرستانی از پانزدهم آبان ماه آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: این افراد در قالب ۱۳ کاروان ۳۰۰ نفری از استان مرکزی به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی اعزام اردوهای راهیان نور دانش آموزان و دانشجویان پسر را از دیگر برنامه‌های سپاه روح الله استان در سال جاری دانست و گفت: هرساله اردوهای راهیان نور تا اواسط بهار برگزار می‌شد که امسال به دلیل فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، این اردوها تا اواسط اسفندماه برگزار می‌شود.

سرهنگ گودرزی یادآور شد: هرساله ۱۵ هزار نفر از استان مرکزی به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شدند که در مدت ۲ سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا در استان و کشور تعداد این افراد کاهش یافته‌ بود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان در اسفندماه سال جاری، تلاش می‌شود اردوهای راهیان نور به صورت فشرده برگزار شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: اردوهای راهیان نور استان امسال به صورت چهار روزه برگزار می‌شود و در روز نخست افراد اعزام شده به این اردوها از یادمان فتح المبین، روز دوم یادمان شهدای هویزه و موزه شلمچه، روز سوم یادمان طلائیه و والفجر هشت و روز چهارم از معراج شهید محمودوند بازدید می‌کنند.

سرهنگ گودرزی ادامه داد: برگزاری رزمایش فرهنگی رزمی نیز هر شب برای افراد اعزام شده به اردوهای راهیان نور استان در دستور کار سپاه روح الله استان قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: هفت هزار نفر از مجموع افرادی که امسال به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شوند را دانش آموزان و بقیه به اقشار مختلف بسیج و دانشجویان اختصاص یافته‌ است.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: یک راوی، یک معلم دانش‌آموزن و یک روحانی با هر اتوبوس همراه دانش‌آموزان اعزام می‌شود.

سرهنگ گودرزی با یادآوری مهارت آموزی به سربازان از سال ۹۸ تاکنون گفت: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب مهارت آموزی به کارکنان وظیفه از سال ۹۸ در دستور کار نیروهای مسلح قرار گرفته‌ است.

وی ادامه داد: سپاه روح الله استان مرکزی در راستای مهارت آموزی به سربازان وظیفه همکاری با ادارات کل فنی و حرفه‌ای، ارتباطات و فناوری اطلاعات، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ورزش و جوانان وسازمان جهاد کشاورزی استان را در دستور کار خود قرار داده‌ است.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: مهارت آموزی به کارکنان وظیفه به صورت رایگان انجام می‌شود و بر اساس ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح هر سرباز باید در طول خدمت خود یک دوره مهارت آموزی را کسب کند و کارت پایان خدمت منوط به کسب مدرک مهارت توسط این افراد است.

سرهنگ گودرزی گفت: سهمیه سپاه روح الله استان مرکزی در سال جاری مهارت آموزی به یک‌هزار و ۲۱۵ نفر از کارکنان وظیفه است که تاکنون یک‌هزار و ۵۰ نفر تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفته‌اند.

آموزش مهارتی ۸۸۰ سرباز وظیفه در نهادهای مختلف

وی ادامه داد: ۸۸۰ نفر این افراد تحت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شامل جوشکاری، مکانیکی، برقکاری، در سازمان جهاد کشاورزی شامل پرورش قارچ، گیاهان دارویی و دام سبک، اداره کل ورزش و جوانان حرکات اصلاحی و اداره کل ارشاد اسلامی تحت آموزش خبرنگاری قرار گرفته‌اند.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی اضافه کرد: در راستای افزایش انگیزه و تشویق سربازان برای حضور در کلاس‌های مهارتی مشوق‌هایی از جمله معافیت از پست برای آنان در نظر گرفته شده‌ است.

سرهنگ گودرزی گفت: همچنین کارکنان وظیفه که مدرک این مهارت‌ها را دریافت کنند، از وام قرض الحسنه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی بهره‌مند می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد می‌توانند پس از پایان خدمت، با همراه داشتن کارت پایان خدمت و مدرک مهارتی که در طول خدمت سربازی کسب کرده‌اند به پلیس +۱۰ مراجعه کرده و از وام قرض الحسنه با بازپرداخت هفت ساله بهره‌مند شوند.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: برگزاری مسابقات مهارتی برای کارکنان وظیفه از دیگر برنامه‌های تشویقی ستاد کل نیروهای مسلح است و این مسابقات با هدف افزایش سطح کیفی مهارت آموزی سربازان وظیفه و شناسایی افراد ماهر برگزار می‌شود.

سرهنگ گودرزی افزود: استعدادهایی که در این مسابقات شناسایی می شود مورد حمایت‌های مالی قرار گرفته و سرمایه گذاری‌های لازم برای آنان انجام می شود.

وی ادامه داد: ایجاد نشاط و انگیزه در دوران ضرورت، افزایش انگیزه برای مهارت آموزی، ترویج فرهنگ مهارت آموزی در بین کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، ایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارت و استفاده از مهارت از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات است.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: این مسابقات در چهار سطح شهرستانی، استانی، سطح سازمان نیروهای مسلح و ملی برگزار می‌شود.

سرهنگ گودرزی گفت: کارکنان وظیفه در این دوره از مسابقات از ۱۵ رشته مهارتی با یکدیگر به رقابت پرداخته و نفرات برتر شهرستانی و استانی به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی می‌شوند و مسابقات نهایی نیز همزمان با دهه مبارک فجر در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: ثبت نام سربازان وظیفه برای حضور در سطح شهرستانی این دوره از مسابقات از هفته آینده در سطح شهرستان‌های استان مرکزی آغاز می‌شود.

استان مرکز با یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت ۱۲ شهرستان دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha