حمید غفاری روز دوشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: با حضور طرفین قرارداد در نشستهای هیات حل اختلاف و داوری، ۲۱ پرونده مختص زمینهای صنعتی راکد در شهرکهای صنعتی شهرکردف بروجن، بلداجی، جونقان، دستگرد امامزاده، سامان ۲، کوهرنگ، لردگان و هفشجان بررسی و به صدور رای منتهی شد.
وی افزود: با توجه به هزینههای دولت برای آمادهسازی زمینهای صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی، در صورت دریافت نکردن پروانه بهرهبرداری از سوی سرمایهگذار مطابق برنامه زمانبند کارشناسی، موضوعِ تعیینتکلیف زمین در اختیار با تشکیل نشستهای هیات حل اختلاف و داوری بررسی و بر مبنای توضیحات متقاضی آرای قانونی و لازمالاجرا صادر میشود.
غفاری تصریح کرد: بههمین منظور برای سه قطعه زمین صنعتی آرای استمهال و برای ۱۵ قطعه زمین صنعتی دیگر آرای فسخ قطعی صادر شد.
وی با اشاره به نامگذاری سالجاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بهنام "مهار تورم و رشد تولید، یادآور شد: مدیریت زمان و سرمایه از رکنهای موثر در رونق تولید است که تحقق آن به مشارکت سرمایهگذاران با تجربه و متخصص نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب دارد که هماکنون ۲۲ شهرک و ناحیه صنعتی استان آمادگی واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی مختلف وجود دارد.
نظر شما