بندرعباس - ایرنا - استان هرمزگان در کنار سوغاتیهای متنوع خود، خوراکی خاص و منحصر بفردی به نام «سوراغ» دارد که از خاکِ سرخِ کوههای جزیره هرمز تهیه و خورده میشود.
اخبار مرتبط
-
مدرس گردشگری، محقق و مدرس غذای ملل:
معرفی حدود ۸۰ غذای اصیل و فراموش شده هرمزگان ضروری است
بندرعباس - ایرنا - مدرس گردشگری، محقق و مدرس غذای ملل گفت: بسیاری از غذاهای اصیل هرمزگان فراموش…
-
تُموشی؛ نان خوش طعم و دلچسب هرمزگان + فیلم
بندرعباس - ایرنا - گوشه کنار ایران، با فرهنگ غنی و عطر و طعم منحصر به فرد غذاهای سنتی و اصیل،…
نظر شما