به گزارش ایرنا، باهدف استفاده ازسیستم های جدید ساخت وساز مبتنی برفناوریهای نوین ساختمانی ودر راستای توسعه صنعت ساختمان به عنوان یکی ازمظاهر رشد و بالندگی کشورها، نشست تخصصی باحضورسرپرست مرکزتحقیقات راه، مسکن و شهرسازی،مدیرعامل شرکت گروه سرمایه گزاری مسکن وجمعی ازمسئولان و متخصصان این دو نهاد، پنجشنبه ۴ آبان ۱۴۰۲ درمحل مرکزتحقیقات راه، مسکن وشهرسازی برگزارشد.
محمدرضا جواهری مدیر عامل ثمسکن ضمن تاکید بر بهینهسازی (optimized)طرحها با هدف اقتصادی شدن، نکاتی را درباره نحوه و متد اجرایی اتصال تیر ستون و سقف و connections & joints بیان کرد.
وی رفتار مناسب این تیپ سازهها را در بارگذاری خصوصا زلزله مورد توجه قرار داد و گفت: طرحها و تکنولوژیهای نوین ساخت میتوانند در کاهش بار مرده dead load تاثیر بسزایی داشته باشند. این فرایند بر هزینه ساخت نیز موثر خواهد بود.
جواهری با اشاره به تاکیدات سیدعباس حسینی، رییس بانک مسکن اظهار کرد: تکنولوژیهای جدید با دارا بودن پیوست اجرایی و فنی میتوانند به تولید سازههای، نوین، هوشمند و دوستدار محیط زیست در مقیاس انبوه کمک کنند؛ چرا که امروز دیگر حرکت به سمت صنعتیسازی یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی برای نیل به اهداف توسعه پایدار SDG است. بهرگیری از مقاطع فولادی با مقاومت فشاری بالا و ظرفیت باربری مطلوب، همچنین مقاوم بودن مصالح نازک کاری در برابر حریق میتواند به افزایش تقاضا در خصوص تولید صنعتی کمک کند.
وی صنعتیسازی را چالش مقبولی برای ثمسکن دانست و تاکید کرد: صنعتیسازی تیپسازی نیست و باید با الهام از معماری اسلیمی و ایرانی به سمت مدولار سازی حرکت کنیم.
جواهری یادآور شد: تنها در پرتو اصول و تعالیم صنعتی سازی است که ساختمان سریع، با کیفیت و همچنین اقتصادی به اتمام میرسد. همچنین از آنجا که حرکت به سمت صنعتی سازی و فن آوری های نوین ساخت نیازمند دانش فنی است این مجموعه آماده است از تولید دانش و Patent حمایت جدی کند.
نظر شما