فعالان پُست در حوزه توسعه اقتصاد دیجیتال کشور تسهیلات دریافت می‌کنند

تهران- ایرنا- رئیس دبیرخانه تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات، از اعطای تسهیلات برای حمایت از طرح‌های ویژه ملی تا سقف تسهیلات سه‌هزار میلیارد ریال و حمایت از طرح‌های پیشران و دانش بنیان با فناوری بالا تا سقف حداکثر ۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد.  

به گزارش ایرنا از شرکت ملی پست، در نشستی با حضور «محمدرضا قادری» و اعضای مرکز نوآوری پست با نمایندگان حوزه معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرایط اعطای تسهیلات به طرح‌های نوین مرکز نوآوری پست تشریح شد.

بنابر این گزارش، در راستای دستور العمل جامع ضوابط اعطای تسهیلات، از شرکت‌های فعال پستی در حوزه توسعه اقتصاد دیجیتال کشور حمایت می‌شود.

در این نشست، چگونگی ثبت نام و بارگذاری طرح‌ها در سامانه جامع صندوق ایران توان آفرین وزارت ارتباطات تشریح شد.

اولویت‌های اصلی برای اعطای تسهیلات

این تسهیلات از محل وجوه اداره شده بند الف تبصره ۱۸ ماده واحد قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور بر مبنای اولویت‌هایی چون بومی‌سازی، توسعه زیست بوم اقتصاد دیجیتال، هوشمندسازی و توسعه فناوری های نوین، اشتغال و تربیت نیروی انسانی و توسعه همکاری بین المللی به شرکت‌های دانش بنیان، استارتاپی و کسب و کارهایی که پروژه‌های نیمه تمام دارند، تعلق می‌گیرد.

دریافت تسهیلات بر اساس ۷ پیشنهاد

به گفته «رستمی» رئیس دبیرخانه تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات، در شیوه نامه اجرایی اعطای تسهیلات برای حمایت از طرح‌های ویژه ملی تا سقف تسهیلات سه‌هزار میلیارد ریال، حمایت از طرح های پیشران و دانش‌بنیان با فناوری بالا تا سقف حداکثر ۵۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرح‌های ملی صادرات محور و طرح‌های سرمایه گذاری نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا تا سقف حداکثر ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرح‌های توسعه سکوها و کسب‌وکارهای ارائه دهنده خدمات آزادکاری و خود اشتغالی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات و دفاتر خدمات ارتباطی تا سقف حداکثر ۱.۵ میلیارد ریال و حمایت از طرح‌های دفاتر خدمات ارتباطی (دفاتر خدمات پیشخوان دولت) حداکثر ۲ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

نماینده معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، بر قابل قبول بودن دلایل مرتبط با احتساب یک طرح به عنوان طرحی ملی و توسعه ای و تایید آن به عنوان الزامات دریافت تسهیلات تاکید کرد.

وی، بازه زمانی بازپراخت این تسهیلات را ۳۶ یا ۴۸ ماه بعد از یک دوره استراحت یک‌ساله اعلام کرد.

رعایت قوانین بانک مرکزی، دارا بودن کد بیمه‌ای، سودآور بودن اظهارنامه‌های مالیاتی و انجام امور به صورت اتوماسیون، از جمله دیگر مواردی بود که در این نشست مطرح شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha