استاندار: قدرت اقتصاد کشاورزی مازندران با ورود به بازار سرمایه افزایش می یابد

ساری - ایرنا - استاندار مازندران با اظهار این که دستان خیانتکارانه ای در بازار محصولات کشاورزی استان وجود دارد که در آمد واقعی کشاورزان را به یغما می برند، گفت: برای رسیدن به قدرت ثروت کشاورزان باید در بازار سرمایه ورود جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمود حسینی پور روز پنجشنبه در همایش بورس و تامین مالی مازندران که با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور در ساری برگزار شد، افزود: مازندران از مزیت‌های های بورس غفلت کرده است.

وی با ذکر این نکته که برنج، مرکبات و کیوی مازندران از قدرت های ملی اقتصاد کشاورزی است که ‌متاسفانه قدرت نحوه عرضه و تقاضا و قیمت گذاری در اختیار کمتر از ۱۰۰ نفر است، اظهار داشت:دستان مفسدان محصولات کشاورزی مازندران با بورسی شدن محصولات کشاورزی قطع خواهد شد، تاکید می کنم که اتحادیه و تشکل های کشاورزی استان باید پای کار بیایند.

مقام عالی دولت در مازندران به اهمیت به کار گیری پس انداز های کشاورزان در امر تولید که اکنون به هرز می رود، اشاره کرد و گفت : با توجه به سیاست های نادرست بانک ها، امروز چالش های تامین منابع مالی برای واحد های تولیدی و صنعتی استان دو چندان شده است کرد، در واقع ناترازی بانک سبب شد تا سرمایه گذاران با چالش های زیادی مواجه شوند.

وی با بیان این که از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم رشد اقتصادی استان مازندران صفر بوده است اما با شکل گیری ستاد رشد اقتصادی، این آمار به ۴.۸ درصد رشد رسید و رشد اقتصادی هشت درصدی در سال جاری هدف گذاری شده است، ادامه داد: نرخ بیکاری مازندران نیز اکنون ۶.۴ درصد است که رتبه سومین استان در کاهش نرخ بیکاری هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به این که ۹۷ واحد راکد تولیدی و صنعتی مازندران احیا شده است، گفت: تاکنون ۷۴ درصد سهم اشتغال امسال استان محقق شده است.

حسینی پور با بیان این که حدود پنج هزار مورد از شغل ایجاد شده امسال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بوده است، ادامه داد: تمرکز ایجاد اشتغال در مازندران برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است، چراکه ۶۰ درصد بیکاری مازندران را این گروه تشکیل می دهند.

وی تصریح کرد: مشارکت اقتصادی مازندران، امنیت سرمایه‌گذاری، کاهش نرخ تورم مازندران نسبت به متوسط کشوری از مزیت های امروز اقتصادی استان است، بنابراین مازندران باید در بازار سرمایه ورود جدی کند.

وی خاطرنشان کرد: امروز شرکت های مازندران باید در فضای ملی و بین المللی از طرق بازار سرمایه شناسانده و تقویت شوند.

حسینی پور مهمترین مزیت بورسی شدن واحد های تولیدی و صنعتی به خصوص محصولات کشاورزی مازندران را شکوفایی اقتصاد با جمع آوری سرمایه خرد و پراکنده دانست و افزود: سرمایه کلانی در بین کشاورزان مازندران قرار دارد، نمونه بارز آن وجود هزاران تن برنج در شالیکوبی ها و حدود سه میلیون تن مرکبات و کیوی است.

استاندار مازندران با توضیح این مطلب که برنج کشاورزان که با سختی تولید شده است، امروز بدون پشتوانه انبار شده وجود دارد، گفت: طبق بررسی های انجام شده جوانان کشاورز زاده استان دارای تحصیلات عالی هستند.

وی ادامه داد: باید دانش بنیان شدن فعالیت های کشاورزی مازندران با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تقویت شود، صد البته فرصت بازار سرمایه نیز درآمد کشاورزان را به صورت چشمگیری افزایش می دهد.

استاندار: قدرت اقتصاد کشاورزی مازندران با ورود به بازار سرمایه افزایش می یابد

نماینده عالی دولت در مازندران گفت: در صدد هستیم تا در هر شهرستان استان پایانه برنج ایجاد تا عرضه و تقاضا در بازار سرمایه انجام شود.

حسینی پور با بیان این که به طور یقین در عملیاتی شدن این طرح، دلالان، واسطه‌ها و منفعت طلبان محصولات کشاورزی سکوت نخواهند کرد، گفت: کسانی که خائن به مردم در بازار برنج هستند را شناسایی کردیم.

وی با بیان این که، تامین مالی از بانک ها روش سنتی است که باید تغییر کند، گفت: با توجه بنگاه داری بانکها، دست تولید کنندگان همواره دراز است.

حسینی پور اظهار داشت: تحصیل کنندگان و کشاورز زادگان مازندران باید وارد بازار سرمایه محصولات کشاورزی شوند.

وی به توزیع عادلانه ثروت و احساس مشارکت عمومی در بورس اشاره کرد و گفت: برخورداری از مزایای مالیات در بورس نیز از دیگر برنامه های استان است.

حسینی پور، گفتمان سازی و فرهنگ سازی در مشارکت آحاد مردم در بازار سرمایه مازندران را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد:مشکلات تولید، عرضه و فروش سه محصول راهبردی برنج، مرکبات و کیوی مازندران باید. حل و فصل شود.

وی در بخش دیگری از حمایت تامین مالی سازمان بورس و اوراق بهادار کشور به ۲ طرح مهم استان مازندران خبر داد و گفت: طرح مطالعاتی اجرای مترو تهران به شمال با هزینه سنگینی انجام شده است.

استاندار مازندران با اظهار این که این طرح فاصله تهران تا شمال را به ۳۵ دقیقه کاهش می دهد، بیان داشت : عملیات این طرح باید با سرمایه بورس تامین شود.

حسینی پور، با ذکر این نکته که توجیه اقتصادی و مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری در این طرح وجود دارد، گفت: طرح ریل شهری غرب به شرق مازندران نیز از دیگر برنامه هایی است که می توان از بازار سرمایه استفاده کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha