آبرسانی به ۱۰هزار روستا در دولت سیزدهم آغاز شده است

تبریز- ایرنا- معاون فنی و مهندسی آب و فاضلاب کشور اعلام کرد: دولت سیزدهم در مرحله اول، اجرای طرح آبرسانی در ۱۰ هزار روستا را آغاز کرده که سه هزار روستا توسط شرکت آب و فاضلاب و هفت هزار روستا توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) در کشور آغاز شده و اکنون ۴۳ درصد پیشرفت دارد.

مجید آقازاده شامگاه پنجشنبه در آیین بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب خوشه مهر بناب، با اشاره به سیاست های دولت سیزدهم در خصوص توسعه شبکه آب و فاضلاب در کشور گفت: دولت سیزدهم دولت جهادی است و جهاد آبرسانی را در سطح کشور آغاز کرده است، این دولت در نظر دارد در مرحله دوم، آبرسانی ۱۰ هزار روستای دیگر را زیر پوشش ببرد، برای اجرای این ۲ مرحله ۱۲۱ هزار میلیارد تومان هزینه می شود.

در ۸۰۰ شهر کشور با تنش آبی مواجه هستیم
معاونت فنی و مهندسی آبفای کشور با بیان اینکه اکنون در ۸۰۰ شهر کشور با تنش آبی مواجه هستیم، اظهار امیدواری کرد دولت سیزدهم برای کاهش تنش آبی با اجرای طرح های در دست اقدام قدم های اساسی بردارد.

با آغاز دولت سیزدهم طرح های بسیار مهم و اساسی در حوزه آب و فاضلاب اجرا شده است
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در آیین بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب خوشه مهر با اشاره به سیاست های دولت سیزدهم در تکمیل طرح های نیمه تمام اظهار کرد: با آغاز به کار دولت سیزدهم طرح های بسیار مهم و اساسی در حوزه آب و فاضلاب در سطح کشور و آذربایجان شرقی اجرا شده و در حال اجراست که امروز شاهد بهره برداری از یکی از این طرح ها هستیم.
جبارعلی ذاکری از اختصاص ۲۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در دور اول سفر رییس جمهور به آذربایجان شرقی و ۱۲۰ هزار میلیارد ریال در دور دوم سفر به این استان خبر داد و گفت: از این اعتبارات اعتبارات خوبی جذب حوزه آب و فاضلاب استان شده است.
معاون امور هماهنگی و عمرانی استاندار آذربایجان شرقی از ضرورت توجه به افزایش ایمنی حوزه حمل و نقل جاده ای در استان خبر داد و گفت: با تخصیص این اعتبارات امیدواریم تا پایان امسال شاهد بهره برداری از طرح آزاد راه تبریز- مرند و مرحله اول طرح جاده مراغه- هشترود باشیم.

حدود ۴۰ درصد آب شهرستان به دلیل فرسودگی سامانه لوله کشی هدر می رود
نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به بحران و مشکل کمبود آب در شهرستان بناب گفت: متأسفانه حدود ۴۰ درصد آب شهرستان به دلیل فرسودگی سامانه لوله کشی هدر می رود که نیاز به اصلاح و بازسازی دارد.
حجت الاسلام محمد باقری بنابی همچنین بر تخصیص آب از محل حقابه سدها تأکید کرد و افزود: امسال شهر بناب و روستاهای شهرستان و شهر خوشه مهر با مشکل کم آبی شدیدی روبرو بودند.

هشت تصفیه خانه فاضلاب آذربایجان شرقی در حال ساخت است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در آیین بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب خوشه مهر با بیان اینکه هم اکنون هشت تصفیه خانه فاضلاب در آذربایجان شرقی در حال ساخت هستند؛ گفت: در دولت سیزدهم اعتبارات خوبی به حوزه آب و فاضلاب تخصیص یافته است.
محمد خانی به اقدامات صورت گرفته برای توسعه شبکه آبرسانی در سطح استان اشاره و اظهار کرد: تا پایان سال آینده ۳۳۵ روستای استان به شبکه آبرسانی وصل خواهند شد.
مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی همچنین با بیان اینکه ساخت تأسیسات جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب نقش مهمی در افزایش بهداشت محیط و جلوگیری از آلودگی آب های زیرزمینی دارد؛ افزود: برای ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهر خوشه مهر بالغ بر ۱۰هزار میلیارد ریال اعتبار از محل طرح های عمرانی و منابع داخلی هزینه شده است.
خانی گفت: ظرفیت این تصفیه خانه ۷۷۰ مترمکعب در شبانه روز است و این تصفیه خانه هفت هزار نفر را زیر پوشش قرار خواهد داد.


رضا لعلی فرماندار شهرستان بناب نیز در این مراسم با تقدیر و تشکر از توجه دولت به شهرستان ها و امورات زیربنایی آنها گفت: علیرغم وجود تحریم ها در کشور دولت طرح های مهمی را در نقاط مختلف کشور از جمله شهرستان بناب در دست اجرا دارد.
وی با بیان اینکه خوشه مهر شهر تازه تأسیسی است، بر اجرای پروژه های زیرساختی و عمرانی در این شهر تأکید کرد.
رئیس شورای اداری شهرستان بناب همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد و راه اندازی نمایندگی برخی ادارات در این شهر خواستار توجه مسئولان و تخصیص اعتبارات لازم و ویژه برای تکمیل زیرساخت های شهر جدید خوشه مهر شد.
لعلی خاطرنشان کرد: با اختصاص اعتبارات ویژه و دایر کردن نمایندگی برخی ادارات، شاهد قرارگرفتن شهر خوشه مهر در مسیر توسعه و پیشرفت خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، تصفیه خانه فاضلاب شهر خوشه مهر واقع در شهرستان بناب مورد بهره برداری قرار گرفت.

تصفیه خانه فاضلاب شبکه جمع آوری و خط انتقال شهر خوشه مهر در شهرستان بناب به عنوان پانزدهمین تصفیه خانه فاضلاب استان آذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.

شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در قالب یک میلیون و ۸۱۰ هزار مشترک صد درصد جمعیت شهری در ۷۳ شهر این استان را زیر پوشش شبکه آب آشامیدنی بهداشتی قرار داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha