امسال ۴۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت که امسال چهار هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات به بیش از ۱۲ هزار ‌ ۵۰۰ طرح استان پرداخت شد که برای ۱۳ هزار و ۱۴۱ نفر فرصت شغلی به همراه داشت.

به گزارش ایرنا، مختار احمدی پنجشنبه در کارگروه اشتغال استان کرمانشاه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این تسهیلات شامل تسهیلات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و تسهیلات مصوب سفر رییس جمهور به استان بوده است.
وی ادامه داد: میزان کمک‌های فنی و اعتباری مصوب امسال ۱۴۰۲ استان کرمانشاه نیز ۲۱۵ میلیارد تومان است.
احمدی با بیان اینکه ۶۵ درصد هدفگذاری اشتغال سال ۱۴۰۲ استان تحقق یافت، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۲ هزار و ۵۰۸ فرصت شغلی در کرمانشاه ایجاد شد که معادل ۶۵ درصد اشتغال ۳۴ هزار ‌ و ۵۱۷ نفری هدفگذاری شده سال جاری است و سه درصد نسبت به برنامه امسال جلو هستیم.
وی ادامه داد: نرخ بیکاری استان کرمانشاه روندی کاهشی دارد که در پاییز سال گذشته ۲.۸ درصد، بهار امسال ۵.۲ درصد ‌و تابستان امسال بیش از سه درصد کاهش داشت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: در تابستان امسال میزان کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه سه برابر میانگین کشور بوده و چهارمین استان از نظر کاهش نرخ بیکاری هستیم.
احمدی همچنین افزایش سرانه پوشش بیمه تامین اجتماعی استان کرمانشاه به ۳۹.۳ درصد را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: اکنون سه هزار فروشگاه در استان به طرح کالابرگ الکترونیکی متصل هستند و بیش از صد هزار خانوار از آن استفاده می‌کنند.
همچنین در این نشست نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی قرارگاه ملی اشتغال برای کرمانشاه تصویب شده است اما متاسفانه به کرمانشاه داده نشد و اگر نرخ بیکاری در استان نیز کاهش داشته است حاصل تلاش مدیران استان است.
عبدالرضا مصری گفت: تقاضا داریم حتی اگر قرارگاه اشتغال به کرمانشاه داده نمی‌شود حداقل تسهیلات آن را به استان بدهید.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راهکار ایجاد اشتغال در استان سرمایه‌گذاری و نیازمند منابع مالی است، اظهار کرد: طرح‌های اقتصادی فراوانی که کاملا توجیه اقتصادی دارند در کرمانشاه نیازمند تسهیلات است.
مصری گفت: کرمانشاه ظرفیت عظیمی در بخش نیروی کار مورد نیاز تولید دارد اما منابع محدود و قطره‌چکانی انگیزه را از نیروهای کار می‌گیرد، اعتقاد دارم اگر با تزریق به موقع منابع نتوانیم برای این افراد سرمایه‌گذاری و شغل فراهم کنیم دچار یاس شده و از گردونه کار خارج خواهند شد.
وی با بیان اینکه برخی پروژه‌های متعلق به شستا آبروی کرمانشاه را برده است، افزود: پروژه‌هایی داریم که ۲۰ سال در اختیار شستا بوده ولی بازدهی لازم نداشته است؛ این طرح‌ها به سرمایه‌گذاران‌ دیگر واگذار شود.
وی ادامه داد: افرادی در این پروژه‌ها حقوق‌های بالا دریافت می‌کنند و از همین رو به این طرح‌ها چسبیده‌اند که لازم است این ‌پروژه‌ها را رها کنند و به مردم بدهند تا کار انجام شود.

آرش لهونی نماینده مردم اورامانات نیز در این نشست گفت: بیکاری دغدغه اول و اصلی مردم کرمانشاه است و عامل آن نیز جنگ، زلزله، بی توجهی به مناطق مرزی در سال‌های قبل از انقلاب بوده است.
وی ادامه داد: حل بیکاری نیازمند زیرساخت، منابع مالی و تسهیل در روند صدور مجوزها خصوصا طرح‌های گردشگری است.

وی گفت: قرار بود پروژه پتروشیمی با سرمایه‌گذاری پنج هزار میلیارد تومانی هلدینگ خلیج فارس اجرایی شود و زمین این پروژه نیز در شهرک صنعتی روانسر خریداری شد اما تاکنون اجرایی نشده است.

محمد رشیدی عضو دیگر هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز از گستردگی‌ شرکت‌های خصولتی در کشور انتقاد کرد و ابراز عقیده کرد به مردم ضربه زده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha