به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، پایگاه رتبه بندی تایمز به صورت سالانه دانشگاههای جهان را در ۱۱ حوزه موضوعی مهندسی و فناوری، علوم زیستی، علوم فیزیکی، هنر و علوم انسانی، بهداشت و بالینی، اقتصاد و تجارت، علوم اجتماعی، علوم کامپیوتر، روانشناسی، آموزش و حقوق، مورد ارزیابی قرار داده و جدول رتبه بندی را در هر حوزه ارائه میکند.
رتبهبندی موضوعی تایمز نیز براساس همان ۱۳ شاخص عملکردی رتبه بندی جهانی تایمز انجام میشود، با این حال هر کدام از این شاخصها و وزندهی به آنها متناسب با حوزه مورد سنجش مورد بازنگری قرار میگیرد. جدول زیر ۱۳ سنجه پایگاه رتبه بندی تایمز را نشان می دهد.
براساس اعلام دانشگاه صنعتی شریف، این دانشگاه با قرار گرفتن در رتبه ۱۵۰-۱۲۶ حوزه مهندسی و فناوری و رتبه ۲۵۰-۲۰۱ علوم کامپیوتر موفق به کسب رتبه نخست کشور در این دو حوزه شد همچنین در زیرگروه علوم فیزیکی به رتبه جهانی ۵۰۰-۴۰۱ و اقتصاد و تجارت به رتبه ۴۰۰-۳۰۱ دست یافت.
عملکرد دانشگاه در سه حوزه مهندسی و فناوری، علوم کامپیوتر و علوم فیزیکی نسبت به سال پیش بهبود و در حوزه اقتصاد و تجارت رتبه تغییری را نشان نمیدهد. جدول رتبه بندی موضوعی دانشگاه مربوط به پنج سال گذشته نشان داده شده است.
نظر شما