برداشت ذرت دانه‌ای از مزارع گیلانغرب آغاز شد

قصرشیرین- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب گفت: برداشت ذرت از سطح سه هزار و ۹۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان از امروز ۱۴ ابان ماه آغاز شد و تا پایان آذر ادامه خواهد داشت.

«جبار ولی‌پور» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ذرت به عنوان کشت دوم پس از برداشت گندم انجام می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال در مجموع بیش از ۲۶ هزار تُن محصول ذرت از مزارع شهرستان برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش تولید دارد.

وی اظهار کرد: برداشت ذرت علوفه ای مکانیزه بوده و تعداد ۳۵ دستگاه کمباین برای برداشت ذرت از مزارع این شهرستان به کارگیری شده اند.

مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب اضافه کرد: چهار کارگاه ذرت خشک کنی فعال کار خرید و خشک کردن ذرت برداشتی کشاورزان را عهده دار هستند.

ولی‌پور با عنوان اینکه بخشی از مزارع ذرت به صورت علوفه ای برداشت می شود، گفت: نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارائه مشاوره‌های کارشناسی جهت افزایش راندمان مصرف آب و افزایش کیفی محصول تولیدی ‌و تأمین و توزیع به موقع نهاده‌های کشاورزی از جمله خدمات ارائه شده به کشاورزان ذرت کار است.

گیلانغرب به عنوان دومین شهرستان وسیع استان کرمانشاه از جمله مناطق دارای اقلیم های مختلف و همزمان است که قابلیت کشت بسیاری از محصولات کشاورزی را به لحاظ تنوع آب و هوایی دارد و سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می‌شود.

محصول ذرت سرشار از قند و نشاسته و برای درمان اگزما داروی بسیار مفیدی است که در درمان ورم روده نیز نافع است، این محصول سرشار از املاح مختلف فلزات به ویژه گوگرد، کلر، فسفر، سیلیس، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم می باشد و برای تقویت مو و ناخن ها نیز مفید است.

ذرت علوفه‌ای با داشتن مواد نشاسته‌ای، به عنوان علف سبز در خوراک دام مورد استفاده قرار می‌ گیرد و باعث هضم بهتر غذای حیوانات می‌شود.

گیلانغرب با بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت در غرب استان کرمانشاه، ۴۱ هزار هکتار زمین‌های کشاورزی و باغی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha