۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۳:۱۶
کد خبرنگار: 754
کد خبر: 85281432
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توسعه همکاری‌های دانشگاه‌های علامه و ننگرهار افغانستان

تهران- ایرنا- رییس دانشگاه ننگرهار و هیات همراه با رییس دانشگاه علامه‌ طباطبائی دیدار و درباره گسترش همکاری مشترک علمی و تبادل پژوهشگر و دانشجو، گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، خلیل احمد محمود بهسودوال رییس دانشگاه ننگرهار افغانستان و مولوی فضل هادی احمد رییس نمایندگی وزارت امور خارجه افغانستان در ولایت ننگرهار و هیات همراه با عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه‌ طباطبائی دیدار و در خصوص گسترش همکاری مشترک علمی و تبادل پژوهشگر و دانشجو گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

معتمدی در این نشست گفت: امیدوارم حضور شما در دانشگاه علامه‌طباطبائی، امکان شناخت متقابل دو دانشگاه را بیشتر فراهم کند تا بتوانیم زمینه‌های همکاری مشترک را پیدا کنیم و بر اساس آن رو به جلو حرکت کنیم.

وی با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی در جمهوری اسلامی ایران، افزود: دو کشور ایران و افغانستان به دلیل زبان مشترک، مذهب و ارتباط همسایگی که با هم دارند همواره شرایط مناسبی برای تعامل و همکاری دارند؛ به ویژه ارتباط علمی در سال‌های اخیر سبب شده تا دو کشور بتوانند از ظرفیت‌های دانشگاهی هم استفاده کنند.

توسعه همکاری‌های دانشگاه‌های علامه و ننگرهار افغانستان

جهانگیری نماینده قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل نیز در این نشست گفت: دیپلماسی علمی ابزاری است در همراهی با دیپلماسی سیاسی و پلی است تا ملت‌ها بتوانند از طریق آن با هم ارتباط مفید و سازنده‌ای داشته باشد. جمهوری اسلامی با حضور دانشجویان و نخبگان خود توانسته است با وجود تحریم‌ها، قله‌های علم را فتح کند.

نماینده قائم مقام وزیر علوم با بیان اینکه تقسیم‌بندی که در جامعه جهانی برای دانشگاه‌های ایران وجود دارد یک تقسیم بندی سیاسی است و رتبه دانشگاه‌های ما، رتبه برتر جهانی است، ‌افزود: جمهوری اسلامی از دیرباز دروازه علم بوده است. ما می‌توانیم در حوزه تحقیقات مشترک علمی، در حوزه آب، نانوتکنولوژی، تبادل استاد و دانشجو و آنچه دانشگاه‌های افغانستان به آن نیاز دارند، با آن دانشگاه‌ها همکاری کنیم.

در ادامه دیدار رییس دانشگاه ننگرهار افغانستان با اشاره به اینکه این دانشگاه دومین دانشگاه کشور افغانستان است که حدود ۶۰ سال پیش تاسیس شد، افزود: ماموریتی که دانشگاه ننگرهار دارد، آموزش به شکل ملی و بین‌المللی است تا بتواند مشکلات جامعه را برطرف کند.

وی با بیان ظرفیت‌های دانشگاه ننگرهار، گفت: پژوهش امر اصلی در دانشگاه‌ها است که از این طریق دانش تولید می‌شود. علاقه‌مند هستیم با امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه علامه‌ طباطبائی در حوزه علوم انسانی، به گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی دانشگاه ننگرهار کمک کنیم.

در حاشیه این دیدار، رییس دانشگاه ننگرهار افغانستان و هیات همراه از مراکز پژوهشی و آموزشی و موزه دانشگاه علامه‌ طباطبائی بازدید کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha