۶۰ درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان تامین می‌شود

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه ۶۰ درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان تامین می‌شود، بر ضرورت برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای استقرار نان کامل در سبد غذایی مردم تاکید کرد.

دکتر علیرضا زالی در نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان تهران افزود: سال‌های آغازین استقرار نان کامل در سفره مردم هزینه دارد؛ گرچه این کار در واقع سرمایه‌گذاری برای ارتقا و بهبود سلامت مردم و کاهش بیماری‌هایی همچون سرطان و سوء تغذیه محسوب می‌شود.
وی تاکید کرد: حرکت به سمت مصرف نان کامل، باید علمی، متقن با جلب مشارکت عمومی آحاد شهروندی، بدون کارهای هیجانی، با برنامه ریزی مدون و در چهارچوب‌های تعیین شده انجام شود.
وی به تغییر دیدگاه جهانی نسبت به نان و اصطلاح «نان درمانگر» اشاره کرد و گفت: نان درمانگر علاوه بر تامین انرژی و کالری باید در حوزه پیشگیری و کاهش بیماری‌ها و رفع مشکلات سلامت موثر باشد؛ همه این‌ها در حوزه پیشگیری از بیماری‌ها، کاهش عوارض سوء ناشی از مصرف نان غیرمطلوب و در عین حال آثار مثبت سلامت بخش نان کامل حاصل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha