جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های استان اردبیل افزایش یابد

اردبیل - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل گفت: جذب بیش از یکهزار و ۲۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی اقدامی ارزشمند و شایسته استمرار است و امیدواریم با همت مسئولان امر، حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های استان افزایش یابد.

به گزارش ایرنا از دانشگاه محقق اردبیلی، کاظم دبیر روز سه شنبه در جلسه شورای سیاست گذاری هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی و کسب افتخارات ملی و بین المللی برای دانشگاه و استان باید ادامه یابد.

وی افزود: حضور دانشجویان خارجی بر اقتصاد و درآمد مالی استان اثر خواهد گذاشت و از بعد فرهنگی نیز دارای ابعاد گسترده ای است.

معاون استاندار اردبیل ادامه داد: حضور دانشجویان خارجی در استان، باعث معرفی فرهنگ و تمدن ما به سایر کشورها شده و در ایجاد فضای مثبت نسبت به جمهوری اسلامی ایران و استان اردبیل در کشورهای خارجی خواهد بود و البته اگر در میان این دانشجویان، فردی مرتکب خطا شود، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در چارچوب قانون برخورد خواهند کرد.

دلیر در ادامه به ضرورت پژوهش‌های کاربردی و انتخاب پژوهشگران برگزیده استان تاکید کرد و گفت: پژوهش‌ها باید در راستای حل مسائل و مشکلات جامعه باشد و پژوهشگران و فناوران برتر استان به نحو شایسته از طریق صدا و سیما و رسانه‌ها معرفی شوند.

دستاوردهای حوزه علمیه در هفته پژوهش نشان داده می‌شود

دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این جلسه با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: هفته پژوهش و فناوری فرصت نمایش دستاوردهای پژوهشی و فناوری و قدردانی از پژوهشگران و فناوران برتر استان است.

وی افزود: این دانشگاه از حیث پژوهش و تولید علم در رتبه بندی‌های شانگهای، تایمز و D۸ رتبه خوبی در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف کسب کرده است و در سالجاری حوزه علمیه نیز به عنوان یک مرکز علمی در هفته پژوهش و فناوری مشارکت خواهد داشت تا دستاوردهای پژوهشی آنها نیز به نمایش گذاشته شود.

دبیر ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل نیز گفت: انتخاب پژوهشگران برتر دانشگاهی و دستگاه‌های اجرایی بر اساس فعالیت‌های پژوهشی و فناوری پنج سال منتهی به مهرماه ۱۴۰۲ در بخش ‌های پژوهشگران برتر گروه‌های علوم، فنی مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پزشکی پایه و علوم پزشکی بالینی خواهد بود.

جبرائیل رزمجو افزود: نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های پژوهشی و فناوری استان همزمان با هفته پژوهش و فناوری به صورت حضوری توسط پارک علم و فناوری استان برگزار خواهد شد و صدا و سیما و خبرگزاری‌ها برنامه‌های ویژه این هفته را پوشش بدهند.

وی ادامه داد: مراسم زنگ پژوهش توسط آموزش و پرورش در شهرستان‌های استان انجام خواهد گرفت و سال گذشته در هفته پژوهش و فناوری سه جشنواره برگزار شد و امسال ۱۰ جشنواره و نمایشگاه در حوزه‌های پژوهشی خواهیم داشت.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.

این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha