به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری روز چهارشنبه در تشریح فناوریهای نوپدیدی که در نیروی دریایی سپاه مورد بهرهبرداری قرار گرفته است، افزود: این نیرو در بخش شناوری، توانسته شناورها را مانند پهپادها هوشمند سازد، شناورهایی که بدون سرنشین هستند و میتوانند بردهای بسیار بالایی را طی کنند، عملیات انجام داده و برگردند.
وی در تشریح فناوریهای نوپدید در بخش موشکی، ابراز کرد: برد موشک و دقت موشک بالا برده و به هوش مصنوعی مجهز شد و چون موشکها مجهز به هوش مصنوعی بوده امکان شلیک از چند سامانه را دارا هستند و میتوانند به سمت یک هدف آرایش گرفته و حتی این موشکها هدایت شوند که مثلا این هدف را منهدم نکنند و هدف بعدی را بزنند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر بومی سازی تجهیزات و سامانهها با آخرین فناوریها در نیروی دریایی سپاه، اضافه کرد: امروز موشک های ما تمام ایرانی بوده و از سر جنگی موشک تا موتور، بدنه و تمام قطعات موشک بدست جوانان نخبه ایرانی ساخته شده است.
دبیر همایش ملی فرصت ها و تهدیدهای نوپدید دریایی در تبیین هوش مصنوعی در بخش پهبادی هم گفت: ندسا توانسته پهبادها را هم به هوش مصنوعی مجهز سازد و این فناوری دور بُرد، دقت هدف زنی و رادارگریزی بسیار مؤثر است و افتخار میکنیم که پهپاد را در مدت بسیار کوتاه با تبدیل تهدیدات به فرصت ها و بهرهگیری از فناوری های نوپدید، و با دانش بومی تولید کردیم و تمامی تجهیزات این پهپادها شامل بال، بدنه، موتور و سیستم هدایت آنها و غیره ساخت داخل است.
دریادار تنگسیری با بیان اینکه زیرسطحی های نیروی دریایی سپاه را نیز مانند پهپاد و شناورهای سطحی هوشمند و به هوش مصنوعی مجهز شده است، خاطرنشان کرد: این زیر سطحیها قادر هستند به صورت یک آرایش، فرمان گرفته و به هدف حمله کنند، مأموریتی را در یک نقطه انجام دهند و بازگردند و حتی کار اطلاعاتی کنند.
وی با بیان اینکه تحقیقات و علوم و فناوریهای نوپدید در نیروی دریایی سپاه از اهمیت خاصی برخوردار است گفت: فناوریهای جدید و نوپدید در چهار حوزه شناوری، موشکی، پهپادی و زیرسطحی در نیروی دریایی سپاه به خدمت گرفته شده و موجب انباشت قدرت شده است.
دریادار تنگسیری در تشریح فلسفه برگزاری همایش ملی فرصت ها و تهدیدهای نوپدید دریایی به توصیه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند دانشگاههای نظامی ما باید برای مقابله با تهدیدات نو به نو و جدید برنامه داشته باشند و این باید در پژوهشهای دانشگاهها مورد توجه قرار بگیرد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: در همین راستا همایش ملی فرصت ها و تهدیدهای نوپدید دریایی توسط دانشگاه دریایی امام خامنه ای (مدظله العالی) به مدت ۲ روز در زیباکنار استان گیلان برگزار خواهد شد که با استقبال جامعه علمی از این همایش، در مجموع ۲۹۳ مقاله پذیرش شده که نشان دهنده استقبال خوب جامعه علمی است.
دریادار تنگسیری اظهار کرد: پیش از برگزاری همایش، جلسات متعددی به ریاست سرلشکر رحیم صفوی برگزار شده، همچنین سه پیش همایش در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، دانشگاه دریایی امام خمینی(ره) نداجا و دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد که به غنای علمی این همایش کمک کرد.
وی ابراز کرد: در روز نخست همایش چندین پنل تخصصی با هدایت دانشگاههای معتبر کشور و سازمان های مرتبط برگزار خواهد شد و هدف از این همایش، پیش بینی فرصتها و تهدیدات نوپدید دریایی و چگونگی مقابله با این تهدیدات و بهرهبرداری عالمانه از فرصت هاست.
نظر شما