به گزارش خبرنگار ایرنا از روابط عمومی دادگستری، حجتالاسلام حسین کثیرلو روز چهارشنبه در همایش توسعه حل اختلاف استان اردبیل گفت: میزان تشکیل پروندهها در مجموعه قضایی در خصوص برخی آسیبهای اجتماعی در شان مردم ولایی و حسینی اردبیل نیست و نیاز به فرهنگسازی دارد.
وی افزود: باید نهادهای فرهنگی و سایر دستگاههای مرتبط، اقدامها و برنامههای تاثیرگذاری در بحث مقابله و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهویژه اختلافهای خانوادگی و طلاق داشته باشند و بیش از پیش در این زمینه فعال شوند.
رئیسکل دادگستری استان اردبیل با قدردانی از تلاشهای کارکنان توسعه حل اختلاف برای ترویج صلح و سازش، اظهار کرد: میزان مختومه شدن پروندهها با صلح و سازش در پروندههای ارجاعی به توسعه حل اختلاف استان، نشان میدهد که این خانواده بزرگ نقش بسیار مهم و ارزندهای در برقراری و ترویج صلح و سازش بین شهروندان دارد.
وی همچنین اقدامهای شاخص واحدهای مصالحه استان برای گرفتن رضایت از اولیای دم در پروندههای قصاص را نشان دهنده عملکرد قابل تحسین مسئولان و کارکنان توسعه حل اختلاف اردبیل عنوان کرد.
حجتالاسلام کثیرلو در ادامه نیز لزوم توجه بیشتر و تقویت تکریم ارباب رجوع ، ارائه خدمت صادقانه بر مدار قانون و استفاده از ظرفیتهای فناوریهای نوین در راستای سرعتبخشی و تسهیل رسیدگی به امور مردم را مورد تاکید قرار داد.
تعدادی از قاضیها و کارکنان نمونه توسعه حل اختلاف استان در پایان این همایش که بهمناسبت سالروز تشکیل شوراهای حل اختلاف با حضور جمعی از مسئولان قضایی، اعضا و دبیران توسعه حل اختلاف اردبیل برگزار شد، با اهدای لوحی تقدیر شدند.
۴۴ شعبه شوراهای حل اختلاف در حال حاضر در نقاط شهری و روستایی استان اردبیل فعال هستند که از میان آنها حدود هفت شعبه فعالیت تخصصی دارند.
۱۸ آبان سالروز تاسیس شوراهای حل اختلاف است که در فروردین سال ۱۳۷۹ به موجب ماده ۱۸۹ قانون برنامه سوم توسعه پیشبینی و پس از تدوین آئیننامه اجرایی این ماده قانونی، در شهریور ۱۳۸۱ به طور رسمی آغاز به کار کرد.
نظر شما