یک‌هزار واحد مسکونی برای اساتید دانشگاه در قم ساخته می‌شود

قم - ایرنا - استاندار قم گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته و با تخصیص زمین کار اجرایی ساخت یک‌هزار واحد مسکونی برای اساتید مشغول به کار در دانشگاه‌های استان آغاز و ظرف یک تا دو سال آینده این واحدها تحویل متقاضیان می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد آقامیری روز چهارشنبه در نشست روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان در دانشگاه قم،‌ بیان داشت: در جریان سفر هفته گذشته وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان، موضوع ساخت واحد مسکونی برای اساتید دانشگاه‌های قم مطرح و تصمیم‌های لازم در این خصوص گرفته شد.

وی افزود: بر همین اساس موضوع تامین و اختصاص زمین مورد نیاز برای ساخت این واحدها به اداره‌کل راه و شهرسازی استان ابلاغ شد و ما در نظر داریم روند ساخت مسکن مورد نیاز اساتید دانشگاه‌های استان را به صورت ویلایی دنبال کنیم.

وی ادامه داد: ما در قم علاوه بر نهضت ملی ساخت مسکن، یک جهاد مسکن سازی را آغاز کردیم و به دنبال آن هستیم تا علاوه بر سهمیه اختصاص یافته به قم برای ساخت مسکن در قالب طرح‌های ملی، موضوع را به صورت جهادی در خود استان پیگیری کنیم.

آقامیری گفت: با گسترش ساخت و عرضه مسکن در استان قم، مردم می‌توانند با قیمت مناسب‌تری مسکن مورد نیاز خود را تهیه کنند و در ادامه این مساله بر روی قیمت اجاره بها نیز تاثیر می‌گذارد.

وی بیان داشت: در همین رابطه تصمیم گرفته شده که بانک‌های استان به خصوص بانک‌های خصوصی ورود جدی به موضوع ساخت مسکن داشته باشند و منابع خود را در قم هزینه کنند.

وی ادامه داد:‌ بانک‌های خصوصی موظف هستند ۵۰ درصد منابع جذب شده خود را در استان هزینه کنند که این حد برای ما راضی کننده نیست و ما به دنبال تخصیص ۸۰ درصدی منابع بانکی هستیم.

استاندار قم گفت: این موضوع بخشنامه و به بانک‌های استان ابلاغ می‌شود و مسئولان بانک‌های فعال در قم موظف به رعایت آن هستند.

وی افزود: هدف از همه این اقدام‌ها موفقیت اجرای طرح‌های مسکن سازی در استان قم است و ما می‌خواهیم مشکل مردم در این موضوع حل شود.

وی ادامه داد: مسکن از مهمترین نیازهای مردم است و ما در جریان ملاقات‌های مردمی بیشترین درخواست را در این حوزه داریم که با تمام توان به دنبال رفع آن هستیم.

نصب تبلیغات فرهنگی در تمام ورودی‌های قم

آقامیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه‌های فرهنگی استان گفت: حوزه فرهنگ از مهمترین بخش‌های مورد توجه ماست و ما بر اساس اسناد بالادستی سند تحول فرهنگی استان را دنبال و اجرا می‌کنیم.

وی افزود: یکی از بخش‌های مورد توجه در این حوزه، سیما و منظر شهری است و ما بر این اساس برنامه‌ریزی کردیم تا همه شهر با استفاده از طرح‌های جذاب و قالب‌های هنری به تصاویر شهدای استان مزین شود.

وی ادامه داد: از دیگر تصمیم‌های گرفته شده، اجرای طرح‌های تبلیغات فرهنگی در تمامی ورودی‌های شهر و استان قم است به نحوی که حتی اگر واحد تولیدی و صنعتی هم می‌خواهد تبلیغی انجام دهد باید محور آن موضوعی فرهنگی باشد و نام آن شرکت در ذیل آن بیاید.

استاندار قم گفت:‌ همچنین در زمینه محوریت حرم مطهر حضرت معصومه(س)‌ در شهر مقدس قم و متناسب سازی جایگاه مدرسه فیضیه، شاهد اقدام‌های عمرانی خوبی خواهیم بود.

وی افزود: تدوین سند برای نحوه فعالیت‌های فرهنگی در مهد کودک‌ها تا مدارس‌ و دانشگاه‌های استان از دیگر اقدام‌هایی است که به جد دنبال می‌کنیم تا شاهد پیوستگی و انسجام در زمینه ارائه مباحث فرهنگی و تربیتی باشیم و این موضوع را به عنوان یک الگو به کشور ارائه خواهیم داد.

وی ادامه داد: با ابلاغ این سند همه مسئولان مدارس، دانشگاه‌ها و سایر نهادهای متولی استان، موظف به اجرای آن هستند و هر گونه کوتاهی در این خصوص به عنوان ترک فعل حساب شده و با آن مسئول یا مدیر برخورد لازم صورت می‌گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha