به گزارش ایرنا، مهدی دوستی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای برنامهریزی استان با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد دریاپایه توسط رهبر معظم انقلاب، خاطرنشانکرد: از امروز یکی از اصلیترین وظایف و شاخصهای ارزیابی تمامی مدیران استان میزان تمرکز و عملیاتیسازی این سیاستها است.
وی بیان کرد: تمامی دستگاههای استان موظفاند ظرف یک ماه آینده نقش خود را در اجرای این دستور رهبر معظم انقلاب مشخص و برنامه اولیه خود را ارائه کنند؛ چرا که بزرگترین جایی که میتواند این ابلاغیه را اجرا کند، استان هرمزگان است، از این رو این مساله نیز باید با حساسیت دنبال شود و مدیران نگاه ویژهای به آن داشته باشند و بسته توسعه جزایر استان برای رونمایی در سطح ملی تدوین شود.
تکمیل پروژه های نیمه تمام؛ تکلیف ابلاغی هیات دولت
استاندار هرمزگان همچنین در این نشست تکمیل پروژههای نیمه تمام را جزو تکالیف ابلاغی هیات دولت دانست و اظهار کرد: بخش عمده اعتبارات باید صرف پروژههایی شود که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند تا میتوانیم با تامین اعتبار، آنها را به اتمام برسانیم و مردم هرچه زودتر از منافع این طرح برخوردار شوند.
وی یبان کرد: براساس تخصیص جدیدی که به استان انجام شده است، میزان چهار هزار و ۳۲ میلیارد ریال از محل منابع محرومیتزدایی برای تکمیل شبکه آبرسانی به ۴۸ روستا درنظر گرفته شده که با اجرای آن ۱۲ هزار و ۴۶۱ خانوار دیگر از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار خواهند شد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان عنوانکرد: حدود ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار جدید نیز برای ساماندهی رودخانهها و دایکتهای حفاظتی استان اختصاص پیدا کرده است .
دوستی همچنین از تخصیص اعتباراتی برای تکمیل پلهای «ماشنگی»، «سرخنگی» و «کرمون» خبر داد و گفت: در این نشست برای تکمیل پل شریفی، بازسازی محور سیاهو، بازسازی معابر آسیبدیده میناب و رودان در سیلاب نیز اعتبارات تخصیص پیدا کرد.
وی، در بررسی پروژههای دستگاههای اجرایی حاصل از ایفای مسئولیتهای اجتماعی استان تاکیدکرد: به هیچ عنوان هیچ دستگاهی حق دریافت و استفاده از سهم مسئولیتهای اجتماعی صنایع را ندارد و برای این امر به طور حتم باید با اطلاع، نظارت و تصویب شورای برنامهریزی استان طرح تعریف شود.
بسته سفر رییس جمهور به هرمزگان را قویتر کنیم
استاندار هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیشبودن دور دوم سفر رییس جمهور به استان عنوان کرد: همه مدیران باید تلاش کنند که در زمان باقیمانده درصد تحقق مصوبات دور نخست سفر را بالا ببرند و سازمان برنامه و بودجه استان نیز ضرورت دارد در راستای تحقق این امر نهایت همکاری را داشته باشد.
وی ادامه داد: حدود ۲۰۰ مدرسه، هشت هزار هکتار مزارع پرورش میگو، ۶ هزار تن ظرفیت جدید ماهی در قفس، واحد قیرسازی در خلا، آغاز واحد آمونیاک، ۱۰ هزار میلیارد ریال اصلاح شبکه خطوط برق رسانی، آغاز شهرهای جدیدی مانند خلیجفارس، نیروگاه اتمی سیریک، افتتاح و کلنگزنی بستههای فاضلاب و آبرسانی به ۱۵۰ روستا کارهای بزرگی است که در سفر دوم رئیس جمهور محقق خواهد شد.
دوستی خاطرنشانکرد: کاشت ۶.۵ میلیون درخت، بهرهبرداری از ۴۰ سازه آبخیزداری، افتتاح بیش از ۵۰۰ کیلومتر راه و افتتاح بیمارستانهای کودکان بندرعباس و فارابی بستک نیز از جمله طرحهایی است که در سفر رئیس جمهور به بهرهبرداری خواهد رسید اما با این وجود ضرورت دارد بسته سفر رئیس جمهور را از اینکه هست نیز قویتر کنیم.
وی برنامهریزی در سه سرفصل توسعه سختافزاری، نرمافزاری و مردمیسازی را به عنوان اولویتهای مدیران استان معرفی کرد و عنوانکرد: بزرگترین بهرهای که مردم میتوانند از استقرار دولت سیزدهم ببرند، مردمی سازی اقتصاد است از این رو باید تا میتوانیم تلاش کنیم تا شکاف ایجاد شده بین توسعه صنعتی استان و مردم از بین برود ضمن اینکه برای سفر رئیس جمهور باید بسته نرمافزاری و اصلاح قوانین موردنیاز نیز آماده شود.
استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم تدوین بسته مطالعاتی برای استان، ابرازداشت: ضرورت دارد در طرحها و تصمیمات نظر بخش خصوصی و اتاق بازرگانی استان نیز اخذ شود و در پیشنهادات نیز فقط به حوزه خودتان اکتفا نکنید و اگر نیازی را خارج از حوزه خود دیدید آن را هم برای طرح در مصوبات جدید سفر رییس جمهور اعلام کنید.
دوستی با بیان اینکه مصوبات سفر رئیس جمهور در حکم مصوبات هیات دولت است بر لزوم طرح مسائل برزمین مانده استان و نیازهای اساسی در سفر رئیس جمهور تاکید کرد و اشارهای نیز به هماهنگسازی سیاستها داشت.
نظر شما