به گزارش ایرنا؛ «محمدطیب صحرایی» روز پنجشنبه در جریان سفر به شهرستان ثلاث باباجانی و پس از بازدید از پروژه تونل سیاه طاهر این شهرستان در جمع خبرنگاران، از این پروژه به عنوان یکی از طرح های عمرانی مهم شهرستان نام برد و اظهار کرد: تکمیل این پروژه می تواند منافع جدی را برای منطقه به همراه داشته باشد.
وی افزود: تسهیل در رفت و آمد، امنیت عبور و مرور، کاهش چشمگیر نقاط حادثه خیز و کوتاه شدن زمان سفر از جمله مزایای اجرای این پروژه است.
استاندار کرمانشاه به تاخیر در تکمیل این پروژه اشاره کرد و گفت: تاخیرهایی که معمولا به دلیل عدم اهتمام و یا عدم تحقق منابع مالی در پروژه ها وجود دارد در این پروژه هم وجود داشته، اما در حال حاضر با اهتمام مجموعه اجرایی استان پیگیری هایی در حال انجام است که زمان افتتاح آن کوتاه شود و در اختیار مردم منطقه قرار گیرد.
مدیره پروژه تونل سیاه طاهر نیز با بیان اینکه این پروژه سال ۱۳۹۸ آغاز شده است، اظهار کرد: این پروژه در ۳۵ کیلومتری محور جوانرود به ثلاث باباجانی واقع شده و نقش مهمی در ترانزیت محور جوانرود به بازارچه مرزی شیخ صله دارد.
«امین قربانی» افزود: با افتتاح این پروژه به طول ۱۰۸۰ متر حدود ۱۴ پیچ خطرناک و صعب العبور در این محور حذف می شود.
به گفته وی، این محور در طول فصل بارندگی ها غیرقابل تردد شده و امکان تردد ماشین های ترانزیتی از آن وجود ندارد که تونل سیاه طاهر این مشکل را مرتفع خواهد کرد.
به گزارش ایرنا؛ محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه صبح پنج شنبه در یازدهمین سفر شهرستانی خود با استقبال امام جمعه و فرماندار شهرستان، وارد ثلاث باباجانی شد.
صحرایی در ابتدای سفر خود با حضور در مزار شهدای روستای دواله با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
سفرهای شهرستانی استاندار با رویکرد جدیدی انجام و مشکلات و دغدغه های اصلی هر شهرستان با حضور معاونان استاندار، مدیران استان و شهرستان و صاحب نظران آن حوزه بررسی و پیگیری می شود.
در سفر امروز معاونان استاندار هم حضور دارند و مسائل و طرح های حوزه خود را بررسی و جمع بندی آن را در جلسه شورای اداری شهرستان ارائه می کنند و در نهایت به صورت مصوبات عملیاتی در خواهد آمد.
بخش عمده اقدامات کارشناسی هم در جلسات و بازدیدهای تیم های اعزامی استاندار در روزها و هفته های گذشته و پیش از سفر انجام شده است.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ثلاث باباجانی حدود ۳۶ هزار نفر جمعیت دارد و دارای سه بخش مرکزی، ازگله و زمکان با ۲۰۹ روستا است که ۱۶۷ روستای آن دارای سکنه است.
نظر شما