حجتالاسلام اسماعیل تدینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مساحت رقباتی که برای آنها سند مالکیت صادر شده را یک هزار و ۴۰۷ هکتار عنوان کرد و افزود: در پنج سال اخیر، ۱۳ هزار و ۱۹۴ فقره از رقبات موقوفات در استان گیلان دارای سند مالکیت شدند.
وی خاطر نشان کرد: اخذ سند مالکیت یک هزار و ۶۵۰ هکتار دیگر نیز در دست اقدام است که طبق برنامهریزیها تا پایان امسال صادر می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان عدم برخورداری از سند مالکیت را مهمترین مشکل پیش روی حفاظت از موقوفات دانست و اضافه کرد: تثبیت مالکیت موقوفات، ضمن جلوگیری از موقوفه خواری، دفاع از حقوق موقوفات را برای ادارات اوقاف آسان تر میکند.
تدینی با ارزیابی مطلوب کارنامه اوقاف و امور خیریه و اداره ثبت اسناد و املاک گیلان در صدور سند مالکیت برای رقبات موقوفه استان اظهار داشت: در یک سال اخیر از موقوفات به خوبی صیانت شد و بخش اعظمی از موقوفات دارای سند مالکیت شدند.
ادارات اوقاف و امور خیریه کشور در چهار طیف طبقه بندی شدهاست؛ گیلان از نظر تعداد رقبات موقوفه در طیف ب قرار دارد؛ طیف ب شامل استان های آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سمنان، گلستان، گیلان، هرمزگان و همدان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان به دلیل کسب این عنوان، هفته جاری در همایش سراسری سازمان های ثبت اسناد و املاک و اوقاف و امور خیریه در مشهد تقدیر شد.
استان گیلان دارای پنج هزار موقوفه، افزون بر ۲۳ هزار رقبه و ۹۴۱ بقاع متبرکه است.
نظر شما