طوفان‌ الاقصی نقطه عطفی در تهاجم محور مقاومت است  

قم- ایرنا - رئیس هیات اندیشه ورز وزارت امور خارجه با اشاره به تفاوت عملیات طوفان‌الاقصی با جنگ‌های قبلی نیروهای مقاومت با رژیم صهیونیستی گفت: فرق این جنگ با جنگ‌های گذشته در این بود، که جریان مقاومت که به شکل پدافندی عمل می‌کرد، به شیوه آفندی وارد شد، از این رو نقطه عطفی در تهاجم علیه این رژیم اِشغال‌گر محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، منوچهر محمدی روز پنجشنبه در همایش طوفان‌الاقصی گذار به نظم نوین جهانی و منطفه‌ای در سالن اجتماعات موسسه آموزشی پژوهشی امام(ره) در قم طی سخنانی با اشاره به نقش جمهوری اسلامی در مورد این عملیات یادآور شد: همان گونه که امام راحل نیز فرموده‌اند ما انقلابمان را به همه جای جهان صادر می‌کنیم، البته این اقدام نه با لشکرکشی نظامی، بلکه با تاثیر گذاشتن بر مردم مسلمان و مبارز دیگر کشورها صورت می‌گیرد.

وی در ادامه سخنان با ذکر این نکته که نخستین جایی که انقلاب اسلامی بر آن تاثیر گذاشت، سرزمین اِشغالی فلسطین و ایجاد مقاومت اسلامی بود خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ که به وجود آمد برنامه داشت، از نیل تا فراط را تحت سیطره قرار دهد، و تا زمان پیروزی انقلاب نیز موفق شده بود در همه جنگ‌ها پیروزی شود.

وی بیان داشت: ولی طبق گفته موشه‌دایان یکی از مقام‌های سابق رژیم صهیونیستی، پیروزی انقلاب اسلامی زلزله‌ای در منطقه ایجاد کرد، مقاومت شکل گرفت و پیروزی‌های پیاپی نیز پدید آمد.

رئیس هیات اندیشه‌ورز وزارت خارجه در بخشی از سخنان خاطرنشان کرد: تفاوت عملیات طوفان‌الاقصی با عملیات‌های قبلی مقاومت در برابر اسرائیل غاصب در این بود که مقاومتی که تاکنون پدافندی عمل می‌کرد، این بار آفندی وارد شد، و این نقطه عطفی بر تهاجم‌های گسترده‌تر بر ضد اسرائیل جهت آزادسازی سرزمین‌های اشغالی است.

محمدی همچنین حمله حماس به رژیم صهیونیستی را یک معجزه توصیف کرد و گفت: این شکست ضربه بزرگ و ترمیم ناپذیری را به حیثیت اسرائیل وارد کرد.

وی در ادامه افزود: این شکست فوق‌العاده سختی برای اسرائیلی‌ها به شمار می‌آید، چرا که در همه مناطق جهان حتی در آمریکا و کنگره این کشور نیز یهودیان از این رژیم ملعون اعلام برائت نمودند.

هیچ ارتش عربی نتوانسته عملیات حماس را انجام دهد

کارشناس مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای نیز دراین همایش طوفان‌الاقصی را یک واقعه تاریخی و نقطه عطفی در مبارزه اعراب و اسرائیل دانست و گفت: اکنون یک مرحله جدیدی شروع شده، چون تا به حال هیچ ارتش عربی موفق نشده، مانند حماس به درون اسرائیل نفوذ پیدا کند.

مسعود اسداللهی همچنین با یادآوری این مطلب که ارتش‌های عربی به جز جنگ سال ۱۹۷۳ در همه جنگ‌ها از اسرائیل شکست خورده‌اند گفت: در نبرد آن سال نیز، آمریکا مانع کمک رسانی به ارتش مصر شد، در نتیجه تعداد زیادی از سربازان مصری به فجیع‌ترین شکل ممکن کشته شدند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: خیانت انور سادات رژیم جمهور وقت مصر باعث شد، یک جنگ پیروزمندانه تاریخی تبدیل به شکست، و مقدمه قرارداد ذلت بار کمپ دیوید شود.

اسداللهی همچنین با تاکید بر اینکه تا قبل از عملیات طوفان‌الاقصی هیچ ارتش یا نیروی نظامی موفق به ورود به خاک اسرائیل نشده بود گفت: البته در جریان مقاومت اسلامی پیروزیهای بزرگی را شاهد بوده‌ایم، حزب‌الله لبنان در سال ۲ هزار میلادی یک پیروزی تاریخی به دست آورد، همچنین در سال ۲۰۰۶ نیز در جنگ ۳۳ روزه نیمه شمالی اسرائیل را هدف قرار داد.

این کارشناس مسائل منطقه، پیروزی مقاومت در عملیات هفتم اکتبر سال جاری میلادی را حادثه‌ای عظیم و بسیار بزرگ خواند و گفت: جناح نظامی حماس قبل از این عملیات، پیروزی را در این حد و اندازه پیش‌بینی نکرده بود.

اسداللهی در بخش دیگری از سخنان خاطرنشان کرد: در عین اینکه به مظلومیت فلسطین می‌پردازیم، باید حماسه‌ای که آفریده شده را هم پررنگ‌تر جلوه کنیم.

طوفان‌ الاقصی نقطه عطفی در تهاجم محور مقاومت است  

مبارزه با ظلم حق مسلم مردم فلسطین است

رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام(ره) نیز با بیان اینکه مردم فلسطین مورد ظلم و ستم رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند گفت: حق مسلم فلسطینی‌ها است که با ظلم ستیز کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمود رجبی با تاکید بر اینکه فلسطین در برابر اسرائیل شکست ناپذیر است افزود: در فرهنگ اسلامی، از مطلوب‌ترین کارها، مبارزه با ظلم است.

رجبی تصریح کرد: جبهه مقاومت اسلامی فلسطین به عنوان یک جمعیت مسلمان و پیرو قرآن و احکام اسلامی باید بدانند که پیروزیشان قطعی است.

عضو جامعه مدرسین گفت: عملیات طوفان‌الاقصی، زندگی عزتمندانه و جاودانه را به جای مرگ تدریجی توام با ذلت به ارمغان آورد.

رئیس موسسه امام همچنین با یادآوری این موضوع که رژیم صهیونیستی به هر بهانه‌ای فلسطینیان را مورد اذیت و آزار قرار داده و قتل عام می‌کند گفت: اسرائیل همواره قصد داشته تا با تبدیل فلسطین به یک زندان، آن را به سمت نابودی سوق دهد.به میزانی که برای این رژیم امکان‌پذیر بود، سعی می‌کرد، مردم مظلوم فلسطین زندگی ذلت‌باری داشته باشند، اما طوفان‌الاقصی که با امداد الهی بیشتر شبیه به یک معجزه است، نقشه‌های شوم را بر هم زد.

وی گفت: اینکه یک جمعیت محدود بتوانند تا درون خاک اسرائیل پیش‌روی کنند و اسیر بگیرند، جز با کمک و خواست الهی محقق نمی‌شود.

رجبی با اشاره به فرمایش حضرت امام مبنی بر اینکه خرمشهر را خدا آزاد کرد افزود: در عملیات طوفان‌الاقصی نیز تقدیر الهی بر این شد که شکست رژیم ظالم و متکبر صهیونیستی محقق شود.

وی انعکاس شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی را از مهمترین آثار این عملیات عنوان کرد و گفت: ما به هیچ وجه نمی‌توانستیم، مظلومیت فلسطین را به این شکل واضح، به جهانیان منعکس کنیم.

وی ادامه داد: جنایت‌های رژیم صهیونیستی و وضعیت مردم فلسطین به جهان مخابره شد، و همگان به شکل مطالبه‌گرانه به صحنه آمدند.

عضو جامعه مدرسین همچنین طوفان‌الاقصی را بهترین موقع برای بیداری و هوشیاری ملت‌ها در برابر جنایت‌هایی که فطرت بشری را آزرده می‌کند دانست و گفت: سران ملت‌های مسلمان مرعوب نظام استکباری هستند، ولی خطر رژیم صهیونیستی و اقدام‌های وقیحانه و احمقانه آن برای اُمت‌ها ملموس شد، و به خوبی فهمیده‌اند که آحاد ملت اسلامی با دشمنی که به هیچ یک از موازین اسلامی و انسانی پایبند نیست، مواجه هستند.

وی با بیان اینکه سایر مردم جهان نیز به وجود چنین رژیم خون‌خواری پی برده‌اند گفت: دشمن با جنگ ترکیبی تلاش کرده بود، جامعه اسلامی به‌ویژه نسل جوان را به حالت بی‌تفاوتی درآورد، اما عملیات اخیر جبهه مقاومت به این نقشه و ترفند آسیب جدی وارد کرد.

حمایت از آرمان فلسطین دغدغه اصلی سازمان‌های مردم نهاد است

استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و کارشناس مسائل آمریکا نیز گفت: حمایت از آرمان فلسطین در کنار سه موضوع دیگر از جمله محیط زیست، زنان و نژادپرستی از مهمترین دغدغه‌های سازمان‌های مردم نهاد در سطح بین‌المللی است.

فواد ایزدی با ذکر این نکته که امروز در کشورهای گوناگون در مورد فلسطین حساسیت ویژه‌ای وجود دارد بیان داشت: جمع کردن ۴۰۰ هزار نفر در حمایت از فلسطین در شهر واشنگتن آمریکا کار ساده‌ای نیست.

وی اضافه کرد: در کشور مکزیک نیز که جمعیت مسلمان کمتری دارد، شاهد حضور طرفداران فلسطین بودیم.

استاد دانشگاه تهران همچنین تصریح کرد: فارغ از جریان روشنفکری ایران که ۲۰ یا ۳۰ سال از تاریخ عقب هستند، در اغلب جریان‌های روشنفکری جهان، آرمان فلسطین برترین نظر و دیدگاه به شمار می‌آید.

وی با یادآوری اینکه اگر جمهوری اسلامی نبود، پرونده فلسطین سال‌ها پیش بسته شده بود گفت: برای موضوع فلسطین باید محتوی خوبی را تهیه و به مخاطبان ارائه کنیم.

ایزدی همچنین نقش مهم حوزه‌های علمیه را در این زمینه مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: برغم پیشتازی سخت‌افزاری نظام‌اسلامی در مساله فلسطین، قطر و ترکیه در بحث‌های نرم‌افزاری پیشگام هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha