استاندار: مرکزی فعال‌ترین استان در شبکه‌های محلی فضای مجازی است

اراک- ایرنا - استاندار مرکزی گفت: این استان فعال‌ترین استان در شبکه‌های محلی دولت در بستر فضای مجازی است.

به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص الائمه عصر پنجشنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی، افزود: مدیران استانی این استان حضور فعال در شبکه مجازی ویراستی داشته و در این شبکه پاسخگوی مشکلات و سوالات مردم‌ هستند.

وی ادامه داد: نیاز است مدیرانی که در این شبکه حضور ندارند به این نهضت بپیوندند.

نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: شبکه‌های تلفن ثابت در روستاها بلاتکلیف بوده و اگر در وزارتخانه اعتباراتی به این حوزه اختصاص یافته ولی در صحنه عمل به ویژه روستاهای بزرگ مشترکان جدید قادر به دریافت تلفن نیستند.

علی اکبر کریمی افزود: فرسودگی شبکه‌های مخابرات از دیگر مشکلات تلفن ثابت در روستاها بوده و نیاز است این شبکه‌ها نوسازی و بازسازی شوند.

وی ادامه داد: روستاهایی در استان مرکزی وجود دارد که با گذشت ۱۰ تا ۱۵ سال از پرداخت هزینه‌ها تاکنون تلفن به آنان ارایه نشده‌ است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه تلفن ثابت در شهرک‌های اطراف شهرها نیز مشکلاتی وجود دارد که باید رفع این مشکلات در دستور کار قرار گیرد.

کریمی افزود: در حوزه اینترنت نیز در برخی روستاها مشکلاتی وجود دارد که رفع این مشکل نیز نیازمند تسریع از طرف مسئولان دارد.

وی اقدام دولت در توسعه فیبر نوری را قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: این طرح با سرعت در حال انجام بوده و اکنون مشاهده می شود که در مناطقی که فیبر نوری وجود دارد بدهی شرکت‌ها در حال اجرای این طرح هستند که باید مشوق‌ها به نقاط دیگر که شبکه وجود ندارد اختصاص یابد.

کریمی گفت: مشوق‌ها اکنون برای بردن فیبر نوری به محله‌ها اختصاص می‌یابد که باید این مشوق‌ها برای انتقال فیبر نوری به منازل اختصاص یابد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: اکنون استفاده از پیام رسان‌های داخلی در دستور کار قرار گرفته و سوال مردم این است که اگر این پیام رسان‌ها می‌تواند نیاز مردم را بر طرف کند جلوی پیام رسان‌های خارجی گرفته شود.

کریمی افزود: همچنین مردم این سوال را دارند در صورتی که پیام رسان‌های داخلی جواب‌گوی نیازهای مردم هستند، چرا پیام رسان‌های خارجی با فیلتر شکن ارایه می‌شود و هزاران میلیارد ریال پول فیلتر شکن به جیب چه کسانی می‌رود؟

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح ارزیابی دستگاه‌ها در دولت‌های مختلف مدنظر بود، اما در دولت سیزدهم به جای ارزیابی از دستگاه‌ها رضایتمندی از خدمات کارمندان در دستور کار قرار گرفت.

نوربخش عسکری افزود: کاهش فاصله بین مردم و مسئولان و افزایش مردم از عملکرد دستگاه‌های اجرایی از جمله اهداف اجرای این طرح است.

وی ادامه داد: از مجموع ۱۲۸ دستگاه اجرایی استان مرکزی ۷۸ دستگاه معادل ۶۱ درصد دستگاه‌های استان این طرح را انجام داده‌اند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی خاطرنشان کرد: برای ۱۶ هزار و ۲۸ نفر در استان کد ۲ بعدی تعریف شده‌ است.

عسکری گفت: دانشگاه‌های اراک، علمی کاربردی، فرهنگیان و پیام نور، بانک‌های ملی و توسعه تعاون، ادارت کل تبلیغات اسلامی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استانداری استان مرکزی تا کنون این طرح را اجرا نکرده‌اند.

وی افزود: از مجموع شهرداری‌های استان مرکزی نیز ۱۰ شهرداری این طرح را انجام داده و ۲۵ شهرداری نیز تاکنون اقدامی در خصوص اجرای این طرح نکرده‌اند.

عسکری افزود: اکنون کدهای ۲ بعدی برای دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی صادر شده‌ که باید به چند بعدی تغییر کند.

وی ادامه داد: ۵۸ دستگاه سال گذشته در جشنواره شهید رجایی استان مرکزی شرکت کردند و نیاز است در سال آینده تمامی دستگاه‌ها در این جشنواره شرکت کنند.

مدیرکل فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استان مرکزی در این نشست گفت: ۵۰ روستا از مجموع 117 روستای بالای 20 خانوار این استان باقی مانده تا تمام روستاها تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات قرار گیرند.

مهدی نعیمی افزود: استان مرکزی در حوزه فیبر نوری، توسعه فیبر و کسب و کارها جایگاه خوبی دارد و در انتخابات در شعب انتخاباتی وضعیت خوبی خواهیم داشت.

مدیرکل فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۵۹ روستای جدید در دولت سیزدهم به اینترنت متصل شدند و که بیشتر مربوط به شهرستان‌های ساوه و اراک هستند.

نعیمی گفت: ۲۶۹ کیلومتر طرح تات در استان مرکزی انجام و روستاها به شبکه فیبر نوری متصل شدند.

مدیرکل فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۷۶۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در شهرستان‌های تفرش، خمین، دلیحان، شازند، خمین و محلات در دست اقدام است که ۱۷۰ کیلومتر آن از طرف وزارت ارتباطات برای اجرا به اپراتور مخابرات ابلاغ شده‌ است.

استان مرکزی با یک میلیون ۴۸۰ هزار نفر ۱۲ شهرستان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha