به گزارش ایرنا، علی اصغر شالبافیان روز جمعه در آیین افتتاح گام دوم منطقه نمونه گردشگری الیمالات چمستان نور افزود: ما طرح های متعددی را در چه در حوزه مناطق نمونه و سایر مناطق گردشگری داریم که در این زمینه به بهرهبرداری رسیده، هم حجم سرمایهگذاری بالایی را دارند و هم چند مرحله ساخت دارند.
وی اظهارداشت: سالها بود که سرمایهگذاران حوزه گردشگری تقاضا داشتند که موازات ساخت یک مرحله از طرح امکان بهره برداری آن را و پروانه بهرهبرداری برای ساخت گام های بعدی را داشته باشند.
وی ادامه داد: با هماهنگی صورت گرفته، دستورالعمل صادر شده، و طرح ها به موازات ساخت، امکان بهرهبرداری هم دارند.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با تقدیر از سرمایهگذاران پروژه الیمالات، تصریح کرد : پروژه حاضر یکی از مصداقهای بهره برداری پروژه در فازهای ابتدایی است که در دولت سیزدهم اتفاق افتاده است.
شالبافیان بیان داشت: در استان مازندران در حوزه سرمایهگذاری در بخش ساحل و دریا حدود ۵۰ هزار میلیارد پروژه سرمایهگذاری حداقل متقاضی داریم.
وی از اختیارات واگذار شده به استانداران در حوزه مجوز گردشگری گفت و اضافه کرد: ۲ سه مشکل است که با پیگیری دولت، مشوقهای خوبی را برای سرمایهگذاری گردشگری در نظر گرفتهایم. با تمهیداتی که دولت و استانداران داشتند تمامی اختیارات صدور مجوز و استعلامات و تصمیم گیریهای پروژههای گردشگری به استانداریها واگذار شده است.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: ادارات و مراجع استانی امکان تصمیمگیری در خصوص مجوز پروژههای گردشگری را بر عهده گرفتند و در برنامه توسعه تصویب شد معافیت واردات کشتیهای گردشگری و قایقهای تفریحی و تجهیزات مورد نیاز گردشگری از پرداخت حقوق ورودی است.
شالبافیان تصریح کرد: با اجرای این برنامه، پیش بینی ما این است که به طور حتم انگیزه بیشتری برای سرمایهگذاران خواهد شد.
وی با بیان اینکه، یک سوم کل پروژههای کشور در حوزه گردشگری است، گفت: استان مازندران یکی از استانهای است که میتواند از این مشوقها بهرهمند شود و ظهور گردشگری و بهرهبری مردم استان از بحث گردشگری را در آینده شاهد خواهیم بود.
سد الیمالات به عنوان یکی از بزرگ ترین آثار انسان ساختی و طبیعی به گستره حدود ۱۷ هکتار در هشت کیلومتری مسیر جاده نور - چمستان قرار دارد.
عملیات اجرایی ساخت مجتمع گردشگری سد الیمالات شهرستان نور امروز با حضور مسوولان کشوری و استاندار و جمعی از مسوولان شهرستانی نی با اعتبار حدود ۵۴۰ میلیارد ریال آغاز شد.
به گزارش ایرنا، طرح مجموعه گردشگری سد الیمالات به منظور فراهمسازی زیرساخت ها از سوی دولت و سرمایه گذاری بخش خصوصی طی مدت پنج سال اجرا و به بهره برداری خواهد رسید.
ساخت مراکز اقامتی، پذیرایی، پیست دوچرخه سواری کوهستان، زیب لاین، درشکه سواری، حیات وحش، بیشه حیوانات، تیمارگاه پرندگان از مشخصات این طرح است.
فاز نخست این طرح گردشگری در فروردین ماه سال ۴۰۰ اجرایی شده بود.
نظر شما