به گزارش ایرنا، سی و پنجمین جشنواره استانی تئاتر چهارمحال و بختیاری از ۱۵ تا ۱۸ آبان در ۲ بخش صحنهای و خیابانی و با رقابت ۱۳ نمایش برگزار شد که در نهایت هیات داوران این رویداد متشکل از سیروس همتی، جلیل رفیعی و احسان جانمی آثار برتر در هریک از بخشهای جشنواره را در آیین اختتامیه این رویداد هنری اعلام کردند.
احسان جانمی به نمایندگی از هیات داوران پس از قرائت بیانیه، سه نمایش " من هر وقت دیدمت داشتی میرفتی" به نویسندگی و کارگردانی مریم سلیمانی و مهدی جعفری ، "عاشقانه، عامدانه، قاتلانه" به نویسندگی ساناز بیان و کارگردانی حسین وکیلی و نمایش "تکرار" به نویسندگی جمشید خانیان و کارگردانی امیدمحمد اسدی را به عنوان آثار برگزیده این جشنواره اعلام کرد و این آثار موفق به حضور در جشنواره منطقهای تئاتر فجر شدند.
هیات داوران در بخش بازیگری مرد، مقام نخست، تندیس جشنواره و هدیه ۳۰ میلیون ریالی را به مهدی جعفری برای ایفای نقش در نمایش " من هروقت دیدمت داشتی میرفتی" اهدا کردند و امیر محمد اسدی را برای ایفای نقش در نمایش "تکرار" را حائز رتبه دوم و دریافت لوح تقدیر و هدیه ۲۰ میلیون ریالی معرفی کردند و "مصطفی رییسی" را برای بازی در نمایش "حریر و ماهیگیر" را به عنوان رتبه سوم معرفی کردند و در نهایت از سعادت باقری برای بازی در نمایش "آخرین حکایت فرهاد" تقدیر کردند.
در بخش برترین بازیگران زن جشنواره نیز رتبه نخست، دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریالی به کیمیا جانبازفرد برای بازی در نمایش "من هروقت دیدمت داشتی میرفتی"، رتبه دوم به ندا قاسمپور برای نمایش نمایش "من هروقت دیدمت داشتی میرفتی" و رتبه سوم به مهلا رضایی برای نمایش عاشقانه رسید.
شایسته تقدیر این بخش نیز ریحانه خسروی در "برانکو باریچو" و "حکیمه ایدر" برای نمایش عاشقانه عامدانه قاتلانه" اعلام شدند.
هیات داوران در بخش نمایشنامهنویسی نیز تنها یک اثر را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کرد و تندیس جشنواره ، دیپلم افتخار و جایزه نقدی جشنواره به مریم سلیمانی و مهدی جعفری برای نمایش "من هر وقت دیدمت داشتی میرفتی" رسید.
در بخش کارگردانی نیز رتبه سوم به امیرمحمد اسدی برای نمایش "تکرار"، رتبه دوم به حسین وکیلی برای نمایش "عاشقانه، عامدانه، قاتلانه" و رتبه نخست این بخش به مریم سلیمانی و مهدی جعفری برای نمایش "من هر وقت دیدمت داشتی میرفتی" رسید.
هیات داوران در بخش طراحی صحنه نیز لوح تقدیر و مبلغ ۱۰ میلیون ریالی را به فهیم خسروی برای نمایش "تکرار" درنظر گرفت و دیپلم افتخار و تندیس جشنواره و مبلغ ۱۵ میلیون ریال را به عباس امینیان برای نمایش "برانکوباریچو" رسید.
در بخش بروشور و پوستر نیز هیات داوران تنها یک اثر را برگزیده اعلام کرد و لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰ میلیون ریالی به امید مردانی برای نمایش "آخرین حکایت فرهاد" اهدا شد.
هیات داوران در بخش لباس نیز لوح تقدیر و جایزه ۱۰ میلیون ریالی را به مریم بنیطالبی برای نمایش "شهر شکلاتی" در نظر گرفت.
داوران در بخش گریم هیچ اثری را به عنوان اثر برگزیده انتخاب نکردند و تنها لوح تقدیر برای این بخش درنظر گرفتند که به کیانوش ابراهیمی برای نمایش "تکرار" رسید.
در بخش موسیقی نیز لوح تقدیر به سروش خورشیدی برای نمایش "شهر شکلاتی" رسید و جایزه برگزیده این بخش به اسماعیل بهداروند برای نمایش "حریر و ماهیگیر" اهدا شد.
جایزه ویژه طراحی صحنه نیز به گروه نمایش "شهر شکلاتی" رسید و از فهیم خسروی برای نمایش "تکرار" تقدیر شد و دیپلم افتخار به عباس امینیان برای نمایش "برانکو باریچو" رسید.
در بخش خیابانی نیز محمد حیدری در بازیگری مرد و ویدا اردشیری در بخش بازیگری زن و امیرحسین سمیعی گریمور نمایش ننه یوسف تقدیر شدند.
در بخش نمایش خیابانی هیات داوران هیچ اثری را به عنوان اثر برگزیده انتخاب نکرد.
فعالیت ۶۰۰ هنرمند در عرصه تئاتر استان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در این آیین از فعالیت ۶۰۰ هنرمند در عرصه تئاتر استان خبر داد و گفت: ظرفیت های خوبی در بخش تئاتر استان وجود دارد و هنرمندان این بخش در عرصه ملی بارها خوش درخشیدهاند.
پیام احمدی با بیان اینکه در این رویداد ۱۳ نمایش به رقابت با یکدیگر پرداختند، افزود: ۱۰ اثر در بخش صحنهای و سه اثر در بخش خیابانی به نمایش گذاشته شد.
وی تصریح کرد: در شهرکرد سال آمفی تئاتر امیرکبیر و پلاتوی مهر، در فارسان یک پلاتوی احداث شده از سوی بخش خصوصی و در بروجن پلاتوی فرهنگسرا تنها زیرساختهای موجود در بخش تئاتر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: مقرر شده است هفته آینده استان میزبان رییسجمهور و اعضای هیات دولت از جمله وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد که با برگزاری نشست با حضور شخصیتهای ملی، هنرمندان میتوانند دغدغهها و انتظارات خود را بیان کنند.
به گزارش ایرنا، در این آیین موسیقی زنده، دفنوازی و شاهنامهخوانی از سوی یک زوج هنرمند نیز اجرا شد.
جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری به عنوان باسابقهترین جشنواره و مهمترین رویداد در حوزه تئاتر این استان به شمار میرود.
نظر شما