بیش از ۹۱ هزار تُن چغندر قند در کنگاور برداشت شد

کرمانشاه - ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی کنگاور گفت: افزون بر ۹۱ هزار تُن چغندر قند امسال از سطح مزارع این شهرستان، تولید و برداشت شد.

«محمد خزایی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، متوسط عملکرد چغندرقند در مزارع شهرستان کنگاور را حدود ۶۰ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: چغندرقند تولیدی در کنگاور از مرغوبیت بالایی برخوردار است.

وی گفت: چغندر بهاره امسال در این شهرستان در سطح یک هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت رفت که نسبت به سال گذشته با افزایش کشت و برداشت مواجه بودیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور یادآور شد: همه عملیات‌های زراعی کاشت، داشت و برداشت در شهرستان کنگاور به صورت مکانیزه انجام می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: برای تسهیل در تحویل چغندرقند، این مدیریت با برگزاری جلساتی با نمایندگان کارخانه ها هماهنگی های لازم را برای فروش راحت چغندر قند کشاورزان به عمل آورده است.

وی اضافه کرد: عملیات برداشت در شهرستان کنگاور به لحاظ سرمای زودرس نسبت به سایر شهرهای استان کرمانشاه زودتر آغاز شده و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

خزایی ادامه داد: چغندرهای تولید شده برای تبدیل به قند و شکر به کارخانه قند بیستون، اصفهان و همدان تحویل داده می‌شود.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مراکز جهاد کشاورزی نظارت بر عملیات کاشت، توزیع کود مورد نیاز چغندر کاران نظارت بر عملیات مبارزه بر علیه بیماری‌ها و علف‌های هرز و تغذیه گیاهی را بر عهده دارند.

به گزارش ایرنا؛ کنگاور با جمعیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر در ۹۴ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.

در استان کرمانشاه ۲ کارخانه قند بیستون و اسلام آبادغرب فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha