پرداخت ۳ تا ۵ سال حق بیمه سهم کارفرما از سوی دولت با جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

تهران- ایرنا- مدیرکل نظارت و هماهنگی اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی گفت که در فرایند جذب اعتبارات بودجه‌ای، دولت به‌ازای جذب و استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بنگاه‌های اقتصادی بین سه تا پنج سال حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت می‌کند.

به گزارش ایرنا، «قاسم رستم‌پور» در گفت‌وگویی اظهار داشت: آمار شرکت‌کنندگان آزمون‌های استخدامی نگران‌کننده است، به طوری که ۵۴۰ هزار نفر در آزمون تربیت معلم و ۹۰هزار نفر برای دستگاه‌های اجرایی ثبت‌نام کرده‌اند که این مساله به دلیل تمایل شدید فارغ‌التحصیلان به استخدام در دستگاه‌های دولتی است.

رستم‌پور با تاکید بر اینکه بار اشتغال کشور بر دوش بخش خصوصی است، افزود: ۴۰درصد از بیکاران را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و این در حالی است که همیشه کارآفرینان در خط مقدم اشتغال‌زایی کشور قرار داشته‌اند.

وی گفت: دولت بسته‌های سیاستی فعالی در حوزه بازار کار در نظر گرفته که با وجود تسهیلاتی که به کارآفرینان ارائه می‌دهد، با نرخ‌های ترجیحی در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ که برآوردش حدود ۱۰۰هزار میلیارد تومان است، تسهیلات ارزان‌قیمت به کارآفرینان پرداخت می‌شود.

رستم‌پور در ادامه بیان‌داشت: در سیاست‌های فعال دولت، کمک‌های بلاعوض و خارج از تسهیلات برای کارآفرینانی که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را در بنگاه‌های اقتصادی خود جذب کنند، دیده شده است.

مدیرکل نظارت و هماهنگی اشتغال و کارآفرینی وزارت کار تصریح‌کرد: در فرایند جذب اعتبارات بودجه‌ای، دولت به ازای جذب و استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بنگاه‌های اقتصادی بین سه تا پنج سال حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت می‌کند و تسهیلات ارزان‌قیمت چهار درصدی برای نهادهای حمایتی که مددجویان کمیته امداد یا بهزیستی را به‌کارگیری کنند تا سقف ۱۵۰میلیون تسهیلات در نظر گرفته است.

رستم‌پور با معرفی سامانه جست‌وجوی شغل در وزارت کار برای افراد متقاضی و کارفرمایان نیروی کار مطابق قانون کار، گفت: از ۱۷۵ هزار فرصت شغلی ثبت‌شده، فقط ۱۵هزار نفر به کار گرفته شده‌اند که دلیل اصلی آن تفاوت تحصیلات با فرصت‌های شغلی موجود در بازار کار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha