"وهب متقی نیا" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا در بوشهر اظهار کرد: بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۱، یک هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد که این میزان در مقایسه با سال ۱۴۰۰، افزایش ۸۰۰ هزار میلیارد ریالی نشان میدهد.
وی افزود: از مجموعه تسهیلات پرداختی سال گذشته،۹۰ درصد در بخش کشاورزی پرداخت شده است.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی تصریح کرد: در سال گذشته با آزادسازی قیمت ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در بخش تامین نهادههای موردنیاز به واحدهای مرغداری کشور پرداخت شد.
متقینیا ادامه داد: بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۱ همچنین ۱۵۰ هزار میلیارد ریال برای خرید تضمینی گندم به کشاورزان پرداخت کرده است.
وی بیان کرد: در حوزه ارزی در ۶ ماهه نخست امسال، ۱۰۸ درصد رشد حاصل شده و حتی سهم مناسبی از بازار ارز در اختیار بانک کشاورزی قرار گرفته است.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی افزود: در بخش امهال مطالبات و خسارت های مختلفی که به بخش کشاورزی وارد شده بانک کشاورزی جز محدود بانک هایی است که امهال مطالبات بانک مرکزی را کامل اجرا و از تمام ظرفیت های موجود در قانون بودجه برای امهال مطالبات استفاده کرد.
متقینیا یادآور شد: بانک کشاورزی همچنین برای کشاورزان ظرفیتی ایجاد کرده تا تسهیلات خود را پرداخت و بتوانند تا ۸۰ درصد تسهیلات قبل را به عنوان تسهیلات جدید دریافت کنند.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی بیان کرد: امسال در خصوص خرید تضمینی گندم ۱۵۵ همت ( هزار میلیارد تومان) به حساب گندمکاران پرداخت شد که ۲۰۰ هزار میلیارد ریال آن توسط بانک کشاورزی پرداخت شده است.
وی افزود: در حوزه بانکداری الکترونیک رشد بسیار خوبی حاصل شده و امتیاز ویژه ای بانک گرفته و همراه بانک کشاورزی با پیشرفت خوب دارای ضریب نفوذ مناسبی در این بخش داشته است.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی تصریح کرد: در حوزه سامانه بازارگاه که سامانه ای تخصصی برای نهاده های دامی است، بانک کشاورزی عملکرد خوبی برای ۶ ماهه نخست امسال محقق کرده است.
وی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۷۰۰میلیارد ریال تسهیلات به نخلداران و یک هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای بسته بندی، فرآوری و سردخانه داران استان بوشهر پرداخت کرده است.
متقینیا گفت: در سال قبل نیز به دلیل بارندگی خسارتی به نخیلات استان بوشهر وارد شد و بخشی از خرمای نخل داران در سردخانه باقیمانده که در این زمینه طی تفاهمنامه با سازمان تعاونی روستایی منعقد و ۴۰۰ میلیارد ریال به خرید توافقی خرمای استان اختصاص یافت.
وی بیان کرد: این منابع با نرخ سود ترجیحی ۱۳ درصد به سه اتحادیه تعاونی روستایی استان بوشهر با بازپرداخت ۹ ماهه برای خرید توافقی خرما پرداخت میشود.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی اضافه کرد: برای امسال نیز پیش بینی برداشت ۱۷۰ هزار تن خرما در استان بوشهر انجام شده ولی با وجود شرایط خوب خرمای استان در سال جاری پنجهزار میلیارد ریال تسهیلات برای باغداران خرد مصوب میشود تا باغداران بتوانند مشکلات باقیمانده از سالهای گذشته را پوشش دهند.
نظر شما