خدمات نظام سلامت بدون همکاری رسانه‌ها اثرگذاری ندارد

تبریز-ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر نقش رسانه ها در بازتاب و انعکاس خدمات مختلف دستگاه های اجرایی و خدماتی، گفت: خدمات نظام سلامت به دلیل ارتباط مستقیم با آحاد مردم بدون همکاری رسانه ها تاثیرگذری چندانی نخواهد داشت.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، « بهمن نقی پور » با حضور در غرفه ایرنا در نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی، رسانه ها را پل ارتباطی بسیار مهم بین مردم و دستگاه های مختلف خدمات رسان دانست و افزود: چنانچه این ارتباط با مشکل مواجه و دچار تزلزل شود، نظام اجرایی کشور با اختلال مواجه می شود و اعتماد بین مردم و حکومت از بین می رود.

وی با قدردانی از تلاش ها و عملکرد خبرگزاری جمهوری اسلامی در انعکاس اخبار و رویدادهای مختلف از جمله مسایل مربوط به نظام سلامت، یادآور شد: ایرنا مهمترین و تاثیرگذارترین رسانه کشور و استان است که همواره در نشر اخبار و گزارش های مربوط به دانشگاه علوم پزشکی پیشگام بوده و مدیران این مجوعه را برای خدمات رسانی بهتر به مردم یاری کرده است.

نقی پور رسانه ها را عامل اصلی پیشرفت و توسعه هر جامعه دانست و با بیان اینکه حوزه سلامت بیش از سایر نهادها و ارگان ها به همکاری با رسانه ها نیازمند است، یادآور شد: اگر حوزه سلامت را بدون همراهی رسانه ها مورد ارزیابی قرار دهیم، تمام خدمات را باید به صفر ضرب کنیم.

وی توجه به تحقیقات و پژوهش های کاربردی و مساله محور را ناشی از ارتباط خوب و موثر نطام سلامت با آحاد مردم دانست و ادامه داد: این امر جز با هدایت و راهنمایی رسانه ها میسر نمی شود و باید اهالی خبر با پرداختن به مشکلات مربوط به نظام سلامت، محققان را در انجام فعالیت های مساله محور برای رفع مشکلات حوزه کاری خود ترغیب کنند.

نقی پور توصیه رهبر معظم انقلاب به جهاد تبیین را یکی از اساسی ترین محورهای توسعه ای کشور دانست و اظهار کرد: بخش اصلی و عمده جهاد تبیین مربوط به فعالیت های رسانه ای می شود که مدیران و مسئولان دستگاه های مختلف باید با ارتباط مستمر و تنگاتنگ با جامعه خبری زمینه های لازم و کافی را برای اجرایی شدن فرامین رهبری فراهم کنند.

وی با بیان اینکه کار خبری کمتر از جهاد در راه خدا نیست، گفت: کسانی که در راه حل و فصل مشکلات مردم قدم بر می دارند و تلاش های شبانه روزی انجام می دهند، بدون تردید در مسیری هستند که جهاد فی سیبل الله است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تسریع در فعالیت های عمرانی بخش سلامت آذربایجان شرقی را ناشی از پیگیری ها و انتشار گزارش های مختلف از سوی رسانه ها دانست و یادآور شد: کلان پروژه بیمارستان یکهزار تختخوابی تبریز از جمله این طرح هاست که اگر همراهی رسانه نبود، همچون سال های گذشته با رکود مواجه بود و در تخصیص اعتبارات آن با انواع مشکلات مواجه می شدیم.

نقی پور ادامه داد: تا پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم میزان پیشرفت فیزیکی پروژه فوق حدود ۱۴ درصد طی بیش از ۱۰ سال بود که طی ۲ سال اخیر این رقم به ۲۸ درصد رسیده است و نشان دهنده تحرک مناسب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دولت به تسریع در اتمام این طرح دارد.

وی یادآور شد: با مدد رسانه های گروهی، امروز بیمارستان یکهزار تختخوابی تبریز به دغدغه عمومی مردم، مدیران و مسولان ارشد استانی و ملی تبدیل شده است و به همین دلیل بیمارستان مزبور علاوه بر اولویت طرح های عمرانی وزارتخانه در لیست پروژه های پدافند غیرعامل کشور نیز قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی از ۱۷ تا ۲۱ آبان ماه و از ساعت ۱۰ تا ۲۱ در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تبریز برپاست‌.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha