پیشنهاد عضو شورای شهر: چهار راه استانبول نماد همبستگی ایران و ترکیه شود

تهران بزرگ - ایرنا - عضو شورای شهر تهران که اخیرا سفری به کشور ترکیه داشته است، پیشنهاد کرد که چهارراه استانبول تهران با ساخت بنایی از سوی شهرداری تهران به عنوان نماد همبستگی ایران و ترکیه، تزئین و با حضور مسئولان ترک رونمایی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه در یکصد و نود و یکمین جلسه شورا در نطق پیش از دستور خود با اشاره به سفرش به کشور ترکیه و حضور در کنگره سازمان UCLG اظهار کرد: تهران در سال ۱۳۹۲ پیمان خواهرخواندگی با آنکارا امضا کرده است و بنده به عنوان عضو شورای شهر پایتخت جمهوری اسلامی، در آیین گرامیداشت ۱۰۰ سالگی اعلام شهر آنکارا به عنوان پایتخت ترکیه، سخنرانی داشتم.

وی با بیان اینکه توسعه روابط تهران و آنکارا با همکاری نماینده ای از کشور ترکیه و مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران تثبیت خواهد شد، تصریح کرد: در ملاقات با سفیر ایران در ترکیه، درخصوص افزایش تعاملات تهران و شهرهای ترکیه سخن به میان آمد.

بابایی با بیان اینکه خیابان ایران یکی از مهمترین خیابان های آنکاراست، یادآور شد: بنابر پیشنهاد ما، چهارراه استانبول با نمادی از سوی شهرداری تهران به عنوان نماد همبستگی ایران و ترکیه، تزئین و با حضور مسئولان ترک رونمایی خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: استفاده از خودروهای برقی در آنکارا با افزایش تعداد جایگاه های شارژ خودروها همراه بود. از سویی دیگر مدیریت مصرف انرژی نیز در این شهر ملموس بود.

رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران تأکید کرد: گزارش سفرهای خارجی با تأخیر و بدون اطلاعات کامل و به صورت رفع تکلیف در سامانه شفافیت بارگذاری می شود؛ در حالیکه باید مدت زمان، ضرورت، اسامی اعضا و هزینه سفرها در سامانه به ثبت برسد.

وی درمورد این کنفرانس و هدف از شرکت در آن نیز گفت: سازمان UCLG در نگارش دستورالعمل های شهری فعالیت می کند و ایران نیز عضو این سازمان در غرب آسیاست.

بابایی به حضور مقامات برخی از کشورهای جهان در این کنگره، اشاره کرد و افزود: در حاشیه این اجلاس جلساتی به صورت خصوصی با مسئولان شهرهای مختلف برگزار شد و در مجموع دیدارها به انتقال تجربیات در حوزه های مختلف مدیریت شهری پرداخته شد.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه دوره های آموزشی برای استفاده کارکنان شهرداری تهران از تجربیات شهر گوانگژو برگزار خواهد شد، تصریح کرد: کشورهای اروپایی حمایت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کردند و در تجاوزات اخیر از حمایت خود دریغ نکردند و با توجه به این موضوع، بیانیه ای توسط کشورهای اروپایی در سازمان UCLG در حمایت از رژیم صهیونیستی تنظیم شده بود و از ساعات اولیه، هیات تهران مخالفت خود را با متن این بیانیه اعلام کرد و با رایزنی با کشورهای غیراسلامی، تلاش کرد که بیانیه را به سمت حمایت از مردم فلسطین ببرد.

وی افزود: طی رفت و برگشت های صورت گرفته و عدم پذیرش متن از سوی طرفین، سازمان تصمیم گرفت شورای پنج نفره را مسئول تنظیم متن نهایی کند و در نهایت هیئت تهران، متنی را با محور محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه تنظیم کرد و در نهایت به جای قرائت بیانیه کشورهای اروپایی، به تذکر درخصوص آتش بس در این اجلاس بسنده شد و در مجموع می توان گفت تلاش هیئت تهران منجر به قرائت نشدن بیانیه کشورهای اروپایی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha