آموزش مهارت فنی و حرفه‌ای برای پنج هزار نانوایی استان مرکزی آغاز شد

اراک - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: آموزش مهارت فنی و حرفه‌ای برای پنج هزار نانوایی با هدف تکمیل زنجیره نان کامل برای اولین بار در کشور در این استان آغاز شد.

«حمیدرضا رستمی» روز دوشنبه گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این راستا، تفاهمنامه‌ای بین ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای و غله و خدمات بازرگانی و اتاق اصناف مرکز استان مرکزی منعقد شد.

وی بیان کرد: دوره‌های آموزشی برای توانمندسازی صاحبان یک‌هزار و ۶۰۰ واحد نانوایی به اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اعلام، و این اداره کل نسبت به استانداردسازی در سامانه RPC سازمان فنی و حرفه‌ای اقدام می‌کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی با تاکید براینکه، ارایه آموزش مهارتی از سوی این نهاد به طور رایگان و با ارایه گواهینامه انجام می‌شود، گفت: افزایش کیفیت نان، کاهش دورریز نان، صرفه اقتصادی و تولید نان سالم از مزایای حضور افراد شرکت کننده در این دوره‌ها است.

رستمی افزود: علاوه براین مزایا، نانوایانی که موفق به دریافت گواهینامه مهارت از فنی و حرفه‌ای استان شوند، می‌توانند از مزایای اقتصادی تسهیلات آن بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: نهضت مهارت آموزشی در گام دوم انقلاب اسلامی از سال گذشته در سازمان فنی و حرفه‌ای آغاز شد تا همه اقشار جامعه از آموزش‌های مهارتی استفاده کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی گفت: این اداره کل ۱۹ مخاطب آموزش مهارتی دارد که نانوایان یکی از شاغلان صنفی، بنگاه‌های اقتصادی هستند که می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

۲۱ مرکز دولتی، ۳۸۰ آموزشگاه آزاد و ۱۰۶ مرکز جوار کارگاهی (واحدهای آموزشی مستقر در صنایع) در استان مرکزی فعال و آموزش‌های مهارتی به متقاضیان ارائه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha