به گزارش روز چهاشنبه ایرنا، در این جشنواره تعداد ۲ هزار اثر از ۲۰۰ عکاس سراسر کشور با عنوان گلزارهای شهدا در بخش اصلی و ویژه به دبیرخانه ارسال شده بود که تعداد ۸۰ اثر در بخش ویژه ( قاب های ماندگار ) و ۳۲ اثر در بخش اصلی ( گلزارهای شهدا ) منتخب شد و از میان آنها سه اثر در بخش اصلی و ۲ نفر در بخش ویژه برنده شدند.
بر اساس آرای هیات داوران نفر اول این جشنواره «احمد بلباسی» از تهران، نفر دوم «حسین ظهروند» از تهران و نفر سوم «علی حامدحقدوست » از تبریز معرفی و در بخش جایزه ویژه نیز «صابر قاضی» و «حمید حامدحقدوست» هر ۲ از تبریز نفرات برتر اعلام شدند.
خانه عکاسان ایران برگزارکننده این جشنواره بود که هدف از آن توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توجه حرفه ای به عکاسی در حوزه دفاع مقدس و بهره مندی از استعدادهای جدید در این زمینه اعلام شده است.
آئین اهدای جوایز نخستین دوره جشنواره ملی عکس «قاب ماندگار» در گالری خانه حوزه هنری برگزار شد.
![عکاس ایرنا رتبه برتر جشنواره ملی عکس قاب ماندگار را کسب کرد](https://img9.irna.ir/d/r2/2023/11/15/3/170737873.jpg?ts=1700040483418)
علی حامدحقدوست متولد سال ۱۳۶۰ تبریز است و عکاسی را از سال ۱۳۷۷ با کار در آتلیه عکاسی پرتره آغاز کرد و همزمان به عکاسی مستند اجتماعی روی آورد.
وی در سال ۱۳۸۵ اولین عکاسی بود که از تبریز با آژانس عکس سوره شروع به همکاری و فعالیت در کار مطبوعاتی کرد و به صورت آنلاین، زندگی، آداب و رسوم و آئینهای مردم و اتفاقات خبری آذربایجان شرقی و بخشهایی از استان آذربایجان غربی را پوشش می داد.
حامد حقدوست به عنوان عکاس مستند و خبری، زندگی مردم شهرهای مختلف ایران و خبرخیزترین کشورهای خاورمیانه همچون افغانستان، پاکستان و ترکیه را سوژه عکاسی خود قرار داده است و آثار وی در بسیاری از مجلات و نشریات معتبر خارجی همچون نشنال جئوگرافیک، تایم، نیویورک تایمز، واشنگتن پست، گاردین، بوستون و روزنامه ها و مجلات داخلی زیادی چاپ و منتشر شده است و وی شرکت در چندین جشنواره و دهها نمایشگاه گروهی را در کارنامه خود دارد.
نظر شما