به گزارش ایرنا «مرتضی محمودی» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از همین میزان اعتبار، یکهزار ماشین بافندگی برای نوسازی و بازسازی بخش بافندگی استان، تامین می شود.
وی با بیان اینکه بخشی از این اعتبار توسط دولت و بخشی را صنعتگران تامین میکنند، اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز دستگاههای بافندگی حدود ۵۰ واحد نساجی متوسط و بزرگ استان، تامین و در آستانه خریداری است که امیدواریم تا پایان سال شاهد ورود این ماشین آلات به استان و در ادامه رشد کیفی تولیدات نساجی یزد باشیم.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری یزد یادآور شد:در سند یزد نوین در محور نساجی و پوشاک ۱۴ طرح در نظر گرفته شده که از این تعداد ۹ طرح مربوط به حوزه نساجی و پنج طرح در بخش پوشاک تعریف شده است.
وی ادامه داد: نخستین گام در راستای عملیاتی شدن این محور، اجرای طرح بازسازی و نوسازی صنعت نساجی استان است زیرا یکی مشکلات کنونی صنعت نساجی فرسوده بودن آنها و پایان یافتن عمر مفید تجهیزات است که منجر به کاهش بهرهوری و کیفیت در این بخش شده است.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری یزد خاطرنشان کرد: از طرحهای تعریف شده در این حوزه شناسایی واحدهای خرد و کوچک نساجی با توجه به تعدد آنها و استقرار آنها در۲ پهنه مشخص شده جهت حمایت متمرکز از آنها و نیز ایجاد هلدینگهای سرمایه گذاری در این بخش است .
محمودی ایجاد دهکده نساجی و پوشاک، ایجاد موزه نساجی در استان ، احداث آزمایشگاه مرجع نساجی، تکمیل هنرستان شهید ابراهیمی در راستای تربیت نیروی انسانی تخصصی و راه اندازی هنرستان جوار کارخانهای و ایجاد مرکز نوآوری و خدمات نساجی را از دیگر طرحهای سند یزد نوین در راستای احیای صنعت نساجی بیان کرد.
یزد دومین استان تولید کننده انواع محصولات نساجی است.
سند تحولی یزد نوین که به ابتکار استاندار یزد ارائه شده برنامه توسعه استان در ۲۳ سال اینده را ترسیم کرده است و شامل ۱۵ محور، ۱۷۴ پروژه و ۸۱۷ فعالیت است.
نظر شما