فعال سازی ۵۰ سوله مدیریت بحران در پایتخت

تهران بزرگ - ایرنا - شهردار تهران گفت: هفت سوله مدیریت بحران در ۲ سال اخیر اضافه کردیم و بیش از ۵۰ سوله غیرفعال و تغییر کاربردی داده شده نیز به حوزه بحران پایتخت افزوده شد.

به گزارش ایرنا، علیرضا زاکانی روز چهارشنبه در حاشیه تمرین اسکان اضطراری کلانشهر تهران که در بوستان ولایت تهران برگزار شد، افزود: برخی از سوله های مدیریت بحران تحت اختیار سازمان ورزش است که بطور موقت اقدامات ورزشی در آنها صورت می‌گیرد اما کاربری اصلی این سوله ها به مدیریت بحران اختصاص پیدا کرد.

فعال سازی ۵۰ سوله مدیریت بحران در پایتخت

وی در خصوص میزان آمادگی تهران در برابر زلزله نیز اظهار کرد: در بافت‌های فرسوده تهران ناپایداری است و باید نسبت به نوسازی بافت فرسوده اقدام شود، علاوه بر آن مقاوم سازی بافت‌هایی را که فرسوده نیست اما نیاز به مقاوم سازی دارد دنبال می کنیم.

شهردار تهران درخصوص تمرین امروز اسکان اصطراری نیز گفت: این تمرین با حضور ۵۵ دستگاه برگزار شد و در جریان آن ۵۵ خدمت در ۳۰۰ چادر ارائه شد که البته تمرین امروز فرصتی یرای واکاوی ظرفیت‌ها است و بالغ بر سه هزار نفر تمرین کردند.

شناسایی بیش از یک هزار بوستان در تهران جهت اسکان اضطراری
همچنین رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از شناسایی یک هزار و ۲۲۰ بوستان تهران جهت اسکان اضطراری در حوادث و بحران‌ ها خبر داد و گفت: بخشی از این بوستان‌ ها تاسیس شده‌ و بوستان‌های اشاره شده دارای شناسنامه اسکان اضطراری است همچنین در کنار این بوستان‌ ها مکان‌های دیگری از جمله مصلای تهران، نمایشگاه شهر آفتاب و بازارهای بزرگ برای اسکان اضطراری در حوادث احتمالی در نظر گرفته شده است.

فعال سازی ۵۰ سوله مدیریت بحران در پایتخت

علی نصیری در خصوص اعداد و ارقام درخصوص مصدومان و فوتی‌ ها در زمان وقوع احتمالی زلزله هفت ریشتری در تهران ادامه داد: اعداد و ارقامی در این زمینه وجود دارد که در اختیار دستگاه‌های مسوول قرار گرفته تا برنامه‌ریزی‌های خود را بر اساس این اعداد انجام بدهند.

وی تاکید کرد: امروز شاهد برگزاری تمرین مانور اسکان اضطراری بودیم که این مانور پس از گذشت ۱۲ سال امروز با مشارکت و همکاری دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف برگزار شد و در این مانور دستگاه‌هایی همچون سازمان آتش‌نشانی، جمعیت هلال احمر، اورژانس، بسیج، ‌ سپاه و نیروی انتظامی حضور داشتند.

نصیری با بیان اینکه ۷۵۰ نفر از نیروهای انتظامی در این عملیات حضور داشتند نیز یادآور شد: در برگزاری این مانور هماهنگی‌ هایی بین سپاه، اداره برق، شرکت گاز، شرکت آب انجام شد و در واقع پروازهایی که در بوستان ولایت در قالب این مانور انجام می‌شود پس از اخذ مجوز از سپاه انجام شده است.

راه‌اندازی ایستگاه آواربرداری در پایتخت

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران نیز در حاشیه این مراسم از راه‌اندازی ایستگاه آواربرداری در پایتخت خبر داد و گفت: در این ایستگاه تجهیزات لازم تامین خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود تا سه سال آینده این ایستگاه به صورت کامل با تجهیزات مورد نظر تجهیز شود.

فعال سازی ۵۰ سوله مدیریت بحران در پایتخت

غلامرضا محمدی به استفاده از سگ‌های زنده‌یاب و تجهیزات هوشمند جهت امدادرسانی در زمان بحران اشاره کرد و افزود: پس از نجات افراد در زیرآوار، مرحله بعدی آواربرداری است که در این بخش نیز سازمان آتش‌نشانی با نیروهای آموزش‌دیده ورود جدی را در زمان بروز حوادث واقعی خواهد داشت.

وی درخصوص برگزاری مانور امروز نیز اظهار کرد: برگزاری این مانورها باعث هماهنگی و ارتباط بین دستگاه‌ها در حوادث می‌شود و می‌توانیم در چنین مانورهایی نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در ادامه نقاط ضعف برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha