محسن سید موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره بهرهوری نامناسب از ظرفیت گردشگری و تاریخی این شهرستان بیان کرد: یکی از راههای جذب گردشگر و رونق و توسعه گردشگری در شهرستان تاریخی شوشتر برگزاری جشنوارههای فرهنگی در هر فصل است.
وی افزود: جای خالی برگزاری این جشنوارههای فرهنگی و آیینی در این شهرستان بسیار احساس میشود، برگزاری این جشنوارهها در آگاهی بخشی به نسل کودک و نوجوان نیز بسیار اثر گذار است.
سید موسوی از فعالان اجتماعی، فرهنگی و گردشگری خواستار همکاری هرچه بیشتر به منظور توسعه و رونق گردشگری در شهرستان تاریخی شوشتر شد.
وی افزود: با وجود آثار متعدد گردشگری و تاریخی در شوشتر، اما بهره کافی از آنها برای توسعه اقتصاد و ایجاد درآمد در این شهرستان انجام نشده و برای تحقق این مهم نیاز به هم افزایی بین مردم و دستگاههای دولتی متولی است.
فرماندار شوشتر از مردم و نخبگان علاقهمند به حوزه گردشگری دعوت کرد تا در اجرای طرحها و تدوین اطلس گردشگری این شهرستان همکاری لازم را داشته باشند.
وی افزود: مقرر شده آذرماه امسال جشنواره شکرانه برداشت برنج شوشتر برگزار شود که در معرفی و اعتباربخشی به این محصول بسیار اثر گذار است.
سید موسوی با اشاره به اهمیت تاثیر درآمد حاصل از حوزه گردشگری بر اقتصاد این شهرستان گفت: بخشی در ظرفیت فرمانداری صرفا برای پیگیری مسائل گردشگری این شهرستان اختصاص یافته است.
وی با تاکید بر اینکه باید بسیار قویتر از گذشته برای معرفی آثار و مکانهای تاریخی و گردشگری این شهرستان کار شود، افزود: اطلاع رسانی نامناسب از ظرفیتهای تاریخی و گردشگری و نبود یک برنامه منسجم و هدفدار از ضعفهای حوزه گرشگری شوشتر است.
به گزارش ایرنا، توجه به اقتصاد حوزه گردشگری حلقه مفقوده این بخش در استان است که کمتر مورد توجه مدیران و مسئولان این بخش قرار گرفته است.
پیش از این رییس اتاق بازرگانی اهواز اعلام کرده بود که خوزستان با داشتن ظرفیتهای متنوع میزبان بسیار خوبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است
نظر شما