به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار محمدرضا موحد جمعه شب در یادواره شهید مهدی زینالدین و ۶۰۹۰ شهید قم در مجتمع فرهنگی امام(ره) این استان همچنین اظهار داشت: این عملیات طوفانی به پا کرد و پایههای سست رژیم صهیونیستی را لرزاند.
وی طوفانالاقصی را عملیاتی غافلگیرانه و با صلابت توصیف کرد و گفت: راهبرد قرآن برای مقابله با یهود است که میفرماید صهیونیستها جز از پشت دیوارهای مستحکم و سلاح سنگین با شما نمیجنگند و رزمندگان حماس راهبرد قرآنی را اجرا کردند و حصار را شکستند.
موحد در بخش دیگری از سخنان با تبیین دستاوردهای عملیات طوفانالاقصی خاطرنشان کرد: این عملیات اهمیت غزه را نشان داد که یک قطعه کوچک زمین یک عقبه جهانی تشکیل داده است و جهان را تحت تاثیر قرار داد.
وی ادامه داد: در جهان بیشتر مردم تصور میکردند که رژبم صهیونیستی با این ارتش مجهز و افسانهای و سیستم اطلاعاتی و امنیتی موساد و حمایت گسترده آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان قابل فروپاشی نیست، اما این عملیات ثابت کرد که تحقق این امر امکانپذیر است.
وی همچنین تصریح کرد: در منطقه و جهان هیچ وقت به این اندازه این بغص و نفرت در مورد آمریکا و رژیم صهیونیستی به وجود نیامده بود، امروز در خیابانهای اروپا و آمریکا جمعیتهای زیادی در حمایت از فلسطین شکل میگیرد.
سردار موحد در بخش دیگری از سخنان با تاکید بر اینکه برای تشکیل تمدن نوین اسلامی، هنوز نیاز به صبر و مجاهدت و ادامه حرکت جهادی و شهادت است، گفت: قم در گذر تاریخ همیشه منشاء اثر بوده است و رهبر معظم انقلاب نیز از این شهر به مادر انقلاب اسلامی تعبیر کردند، و فرمودند قم شهر قیام و اقامه است.
وی بیان داشت: قمیها بودند که مردم ایران را بهویژه با حرکتی که در ۱۹ دی سال ۵۶ شروع شد به قیام واداشتند و این استان با تقدیم ۶ هزار و ۹۰ شهید و بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ جانباز، ۶۰۷ آزاده و حضور ۱۰۰ هزار رزمنده در دفاع مقدس نقش خود را در دفاع از انقلاب ایفا کرد.
سردار موحد خاطرنشان کرد: یکی دیگر از ویژگیهای قم تقدیم هزار و ۳۳۰ شهید جهان اسلام است، در دفاع مقدس ۸۹۸ شهید از ۹ ملیت از این استان برای دفاع از انقلاب و اسلام به جبههها اعزام شدند و ۴۳۲ شهید مدافع حرم نیز از کشورهای ایران، پاکستان و افغانستان در قم مدفون هستند.
این فرمانده سپاه یادآور شد: تاسیس تیپ و لشکر همیشه پیروز ۱۷ علی بن ابیطالب و حضور مقتدرانه این لشکر در هشت سال دفاع مقدس و شرکت در ۱۷ عملیات آفندی و ۲۸ عملیات پدافندی و نقشآفرینی در عملیاتهای بزرگ و سرنوشتسازی همچون فتحالمبین، بیتالمقدس، رمضان، محرم، والفجرهای مقدماتی، سه، چهار، هشت و ۱۰، خیبر، کربلاهای یک، چهار، پنج و هشت، همچنین مرصاد کارنامه درخشانی را برای این لشکر مقدس و فرماندهان دلاور آن رقم زد.
فرمانده سپاه قم در ادامه افزود: این لشکر پس از دفاع مقدس نیز در هر زمان و مکان که نیاز به حضور و دفاع از اسلام و این نظام ولایی و مقدس بود، از شمال غرب تا جنوب شرق و تا جبهه مقاومت و دفاع از حرم، حضوری مقتدرانه داشته است و رزمندگان لشکر ۱۷ به عنوان فاتحان نبل و الزهرا در کنار سردار سلیمانی فتح الفتوح مبارکی را در سوریه خلق کردند.
موحد همچنین یادآور شد: نصرتالهی همواره در کنار جان بر کفان مخلص و تلاشگران نستوه خواهد بود، تلاشهای مذبوحانه بدخواهان انقلاب و ایادی استکبار خوناشام به جایی نخواهد رسید.
فرمانده سپاه استان در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سال گذشته در کنگره بزرگداشت شهیدان با استفاده از زبان هنر در انتقال پیام شهیدان به نسل جدید اقدامهای زیادی انجام شد.
موحد تولید حدود ۲۰۰ کتاب در موضوعهای مختلف دفاع مقدس برای مخاطبان گوناگون را از اقدامات فرهنگی در این زمینه دانست و گفت: تولید ۶۰ مستند با موضوع دفاع مقدس و برگزاری جشنواره فیلم دفاع مقدس در هفته دفاع مقدس سال جاری از دیگر اقدامها در این زمینه است.
وی ادامه داد: این فیلمها با محوریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داوری شد و از فردا شب به مدت ۱۲ شب از سیمای استانی قم اکران میشود و در آینده نزدیک نیز در دانشگاهها، مدارس و سازمان پخش خواهد شد.
سردار موحد افزود: یکی از اقدامهایی که خانواده شهیدان از انجام آن خیلی اعلام رضایت کردند، بازسازی تصاویر شهیدان و تهیه تابلو فرش برای شهیدان استان بود که تقدیم این خانوادههای معظم شد.
وی ادامه داد: برگزاری مسابقههای فرهنگی، رسانهای و ورزشی با موضوعهای مختلف همچنین تولید سمفونی خطشکنان نیز از دیگری فعالیتهایی است که برای نخستین بار در استان انجام، و در تالار وحدت تهران اجرا شد.
این فرمانده سپاه همچنین تولید سردیس فرماندهان شهید، فضاسازیهای محیطی، دیوارنگاره و نقش برجسته و نامگذاری معابر و کوچهها به نام شهیدان توسط شهرداری و سایر دستگاههای استانی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: امیدواریم برای کنگره بعدی شهیدان استان که سال ۱۴۰۶ است، به لحاظ کمی و کیفی آثار بیشتر و بهتری را تولید کنیم.
آیین گرامیداشت سیونهمین سالگرد شهیدان مهدی و مجید زینالدین با حضور استاندار، برخی مسئولان استانی، خانواده معظم شهیدان و قشرهای مختلف مردم برگزار شد.
سردار مهدی زینالدین در اسفند ۱۳۳۸ در تهران متولد شد، این سردار سرافراز اسلام در ۲۷ آبان ۱۳۶۳ خورشیدی به همراه برادرش مجید زینالدین در ماموریتی از کرمانشاه به طرف سردشت آذربایجان غربی در حرکت بودند که در منطقه تپه ساروین با گروهکهای ضد انقلاب درگیر و به فیض شهادت نائل آمدند.
نظر شما