هشت هزار نیروی امدادی جذب هلال احمر می‌شوند

زنجان - ایرنا- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر گفت: هشت هزار نیروی امدادی در قالب یک هزار و ۸۰۰ تیم جدید عملیاتی به سازمان امداد و نجات اضافه خواهد شد. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، بابک محمودی روز شنبه در حاشیه مانور سیل و زلزله استان زنجان در جمع خبرنگاران، افزود: همچنین یک هزار خودروی امداد و نجات تا پایان سال به تجهیزات عملیاتی هلال احمر اضافه می شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۵۰۰ تیم عملیات امداد و نجات در کشور وجود دارد که دارای تجهیزات و امکانات بوده و آموزش های مناسبی را گذرانده اند.

وی با بیان اینکه پشتیبانی از یگان‌های امداد و نجات به همت بلند دولت سیزدهم انجام شده است، تصریح کرد: با امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص این سازمان در بالاترین شاخص های امداد و نجات در دنیا قرار دارد.

این مسوول گفت: هم اکنون در حد پنج کشور اول دنیا در حوزه امداد و نجات هستیم که نیروهای امدادی هلال احمر ایران در عملیات های بین المللی سال گذشته در ترکیه، لیبی و افغانستان شرکت داشتند و توانایی خود را به خوبی نشان دادند و از سوی صلیب سرخ جهانی تقدیر نامه ای برای آنها ارسال شد.

وی تاکید کرد: با اقدامات انجام شده تا پایان سال جاری جهش بسیار خوبی در بحث امداد و نجات خواهیم داشت.

محمودی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی و آشنایی مدیران بحران و فرمانداران به همراه نیروهای جمعیت هلال‌ احمر برای ایجاد ادبیات یکسان و ارائه خدمات مطلوب در بحران‌ها ضروری است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: برگزاری تمرین‌های آمادگی و پاسخ در سوانح به‌صورت منطقه‌ای همچنان ادامه خواهد داشت که حضور استانداران، مدیران بحران و همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی در سطح کشور و استان‌ها در این زمینه ضروری است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مانور سیل و زلزله در استان زنجان، افزود: مهمترین وجه این مانور آن است که تمام دستگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در آن حضور دارند و مدیریت و طرحی که باید در عملیات های امداد و اسکان پیاده شود در این تمرین پیاده سازی می‌شود و نقاط قوت و ضعف دستگاه ها مشخص و برای عملیات های واقعی‌ برطرف می‌شود.

محمودی افزود: نکته اساسی در این مانورها هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است که مشخص می‌کند چگونه باید هماهنگی‌ها و اقدامات لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه این مانورها برای ایجاد آمادگی اولیه بین دستگاه هاست، افزود: در این مانور تمامی دستگاه ها با تمام امکانات و توانایی های موجود در بحران حضور می یابند تا از امکانات و تجهیزات خود ارزیابی داشته باشند.

رئیس سازمان امداد و نجات کشور با اشاره به اجرای مانور ساعت صفر در چهار استان کشور، بیان کرد: در این مانور بدون اعلام قبلی به دستگاه ها اعلام می شود که باید به صورت کاملا عملیاتی در کمترین زمان ممکن عملیات ها را اجرا کنند.

محمودی بیان کرد: باید برنامه‌ریزی برای کنترل و نظارت‌های مستمر و مشترک از وضعیت آسیب‌پذیری استان‌ها در دستور کار قرار گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha