به گزارش ایرنا، " اکرم فرهادی " روز شنبه در نشست خبری کارگروه ترجمان دانش و اثرگذاری پژوهشهای حوزه سلامت در بوشهر اظهار کرد: در یکی از پژوهشها، وضعیت سلامت روان و آشفتگی اخلاقی پرستاران شاغل در بیمارستاهای منتخب بوشهر و شیراز در زمان بروز پاندمی کرونا مورد بررسی قرار گرفت.
وی بااشاره به بررسی وضعیت کیفیت زندگی پرستاران در این پژوهش افزود: ۲۶۳ پرستار در سه بیمارستان در ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفتند که مشخص شد دو سوم آنها کیفیت زندگی ضعیفی دارند.
فرهادی با اشاره به وضعیت نامناسب تعادل بین کار و خانه در زندگی پرستاران بیان کرد: این پژوهش نشان داد که بین پریشانی اخلاقی و سلامت روان پرستاران ارتباط معناداری وجود دارد که جنسیت مونث بیشترین تاثیر را بر ارتباط بین پریشانی اخلاقی و سلامت روان پرستاران داشته است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآورشد: برگزاری دورههای مستمر میتواند به بهبود سلامت روان، کنترل استرس و رفع نیازهای روانی آنها کمک کند.
وی تاکید کرد: این گونه دورهها علاوه بر کاهش فشار شغلی و احتمال خطاهای اخلاقی میتواند سلامت روانی آنها را بهبود بخشد و در نتیجه باعث مراقبت بهتر از بیماران شود.
فرهادی ادامه داد: مفهوم سازی تحقیقات و پژوهش و سادهسازی عبارتها برای فهم بیشتر نتایج تحقیقات در سطح جامعه را با جدیت دنبال میکنیم.
وی اضافه کرد: در شرایطی که روزانه انبوهی از اخبار و اطلاعات درست و نادرست در اختیار مردم قرار میگیرد، باید تلاش کنیم که مردم به اطلاعات و آمار صحیح در حوزه سلامت که با جان مردم در ارتباطات است دسترسی داشته باشند.
نظر شما