به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان روز یکشنبه در این جشنواره بینالمللی اظهار کرد: بیش از ۶ دهه است که کانون در حوزه کتابخوانی و قصهگویی فعالیت دارد که ثمره آن برگزاری بیست و پنجمین دوره جشنواره بینالمللی قصهگویی در سراسر ایران است.
پروین پشتکوهی با بیان اینکه قصه تاریخچهای به درازای زندگی بشر دارد، افزود: قصه و قصهگویی پُلی برای ارتباط بین نسلها و همچنین انتقال مفاهیم و مضامین اخلاقی و دریافت گوهر گرانبهای سنتها و آداب و رسوم است.
وی، هدف از برگزاری این دوره از رقابتهای قصهگویی را مردمیسازی قصهگویی در بین اقشار مختلف جامعه، فضاسازی و ارتقای ظرفیت قصهگویی به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی عنوان کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان بیان کرد: در این دوره از مرحله استانی جشنواره قصهگویی، ۳۵۹ نفر در بخش کتابخانهای و ۹۰ ثانیهای در استان هرمزگان ثبتنام کردند که از این تعداد ۱۷۹ اثر در بخشهای قصههای مذهبی، آیینی سنتی، قصههای آزاد و شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در مرحلهای کتابخانهای به روی صحنه رفتند.
پشتکوهی ادامه داد: پس از برگزاری ۲ روزه رقابت بین ۵۰ قصهگو در بخشهای یادشده، برگزیدههای این مرحله به جشنواره ملی معرفی میشوند.
وی ضمن تاکید بر حفظ لهجه و گویشهای محلی در قصهگوییها بیان کرد: قصهگویی مثل سایر شغلها، نیاز به مهارت دارد و هنرمندان در تمامی رشتههای هنری همچون نمایش، نقاشی، فیلمساز و مجسمهساز باید با هنر قصهگویی آشنایی داشته باشند.
بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «با قصه لبخند بسازیم» همزمان با شب یلدا برگزار میشود.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان دارای ۱۹ مرکز فرهنگی هنری در شهرستانهای بندرعباس، میناب، حاجیآباد، قشم، خمیر، فین، بستک، جاسک، لنگه، هرمز، سیریک و ابوموسی است که از این تعداد ۲ مرکز پستی و یک مرکز سیار هستند.
نظر شما