به گزارش خبرنگار ایرنا، خلیل احمد سلامی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ۱۳۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان میزان اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی امسال استان هست که حدود ۳۰ درصد بیشتر از اعتبار ابلاغی، طرح به بانکهای عامل معرفی شده است.
وی افزود: مشاغل خانگی راهکار مناسبی برای توسعه کسبوکارهای خرد و متوسط بویژه برای افرادی است که دارای مهارت کافی در انجام برخی از کارها هستند؛ اما به دلایل مختلف نمیتوانند جذب بازار کار شوند.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان با یادآوری اینکه پرداخت تسهیلات با اولویت طرحهای پشتیبان و شرکتهای تعاونی در استان مورد تأکید قرار دارد، بیان کرد: پشتیبانان مشاغل خانگی آن دسته از اشخاصی هستند که توانایی افزایش ظرفیت تولیدی را داشته و میتوانند بستری برای ایجاد اشتغال و ماندگاری آن باشند.
وی گفت: سیستان و بلوچستان به دلیل فرهنگ کهن و غنی و شرایط آبوهوایی مناسب، یکی از مناطق پرکشش اشتغال بویژه در حوزه میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری است.
سلامی ادامه داد: بر اساس تقسیم بین دستگاهی، تعهد اشتغال ایجادی اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان برای امسال، یک هزار و ۷۶ نفر است که تا به امروز مشخصات ۶۴۷ نفر شاغل جدید در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است و باید تا تحقق کامل این تعهد، تلاشها و اقدامات استمرار داشته باشد.
وی اظهار کرد: انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک، یکی از مسائلی است که میتواند به خدمترسانی مطلوبتر در بین جامعه هدف منجر شود و دنبال میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: آموزش و توانمندسازی مربیان در حوزه صنایعدستی در سفرهای شهرستانی از سوی افراد علاقهمند مطرح شد که این موضوع نیز با تعامل دو دستگاه، اجرا خواهد شد.
نظر شما