به گزارش ایرنا، " محمدرضا جعفرخرمی " روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هیچ ریالی از کمکهای مردم مومن به صورت ارز از کشور برای بازسازی عتبات عالیات در کربلای معلی، نجف اشرف و سایر مکانهای مقدس به عراق ارسال و خارج نمیشود.
وی ادامه داد: تبدیل کمکهای مختلف مردم به مصالح ساختمانی و سایر تجهیزات مورد نیاز موجب رونق تولید، کمک به صنایع داخلی و نقش مهمی در انجام ماموریت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات دارد و همراهی مردم بسیار ارزشمند و قابل قدردانی است.
این مسئول بیان کرد: مردم یزد از نظر تامین نیرو و تعهدات ابلاغی ستاد مرکزی جزو استانهای موفق و همواره سوم تا هشتم کشور هستند و همیشه رسالت دینی و عشق و ارادت قلبی خود را به ائمه اطهار (ع) نشان دادند و سرمشق هستند.
جعفرخرمی در ادامه به مشارکت خوب یزدیها در اجرای طرحهای کوچک و بزرگ بازسازی عتبات اشاره کرد و گفت: اولین طرح پیشنهادی، توسعه حرم حضرت علی(ع) بود که با عنوان طرح ساخت صحن حضرت زهرا (س) آغاز شد.
وی از ساخت این صحن در زمینی به مساحت۷۰ هزار مترمربع با زیربنای ۲۲۰ هزار مترمربع خبر داد و گفت: طرح با مشارکت استانهای مختلف در مراحل پایانی است و برخی جزئیات آن از سوی عراق در حال انجام است.
وی با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد این صحن در قالب بخشهای اداری، تاسیسات و خدماتی و ۷۰ درصد در اختیار زائران است افزود: تمام مصالح ساختمانی مورد نیاز طرح و همچنین تمام طراحیها و ساخت و سازها و نظارتها و تامین نیروی انسانی آن توسط ایران انجام شد.
این مسئول از مراحل پایانی ایجاد صحن حضرت زینب (س) در مساحت حدود ۵۵ هزار مترمربع در شهر کربلا خبر داد و گفت: تملک زمین طرح صحن امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است که پس از سدسازی برای مهار آب، خاکبرداری طرح انجام میشود.
جعفرخرمی از اجرای طرح صحن حضرت امام محمد باقر (ع) در شهر کاظمین خبر داد و افزود: پنج استان قم، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و فارس به عنوان استانهای معین این طرح هستند و همچنین بلواری با نام صاحبالزمان(ع) از حرم به مرکز شهر انجام شد.
وی در پایان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در همه ۱۲ شهرستان استان فعال است.
نظر شما