مهدی بقایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: رفت و روب و شست وشوی المانهای شهری با تجهیزات مختلف مانند جاروهای کم عرض امسال با ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار انجام میشود.
وی با بیان اینکه توسعه نظافت شهر به صورت مکانیزه در دستور کار است، اضافه کرد: بر همین اساس برنامه ریزی کرده ایم که در سال ۱۴۱۰ بالغ بر ۱۰۰ درصد رفت و روب مکانیزه شود لذا در مجموع به ۲۵۰ جارو کم عرض نیاز خواهیم داشت.
معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان همچنین در مورد تولید پسماند در این خطه ادامه داد: روزانه بالغ بر۹۰۰ تُن پسماند در کلانشهر اصفهان تولید میشود که از این میزان، یک سوم آن معادل حدود ۳۰۰ تُن مواد خشک است.
بقایی خاطرنشان کرد: سال گذشته روزانه ۵۰۰ تن پسماند تر فسادپذیر و ۵۰ تن شیرابه در اصفهان تولید شد که در صورت مشارکت شهروندان در جداسازی انواع پسماند میتوان آمار فوق را کاهش داد.
وی تصریح کرد: احداث و بهره برداری مجموعه بازیافت نخالههای ساختمانی با ظرفیت یک هزار و ۸۰۰ تن در روز، احداث مجموعه زباله سوز برای پسماند عادی، ارتقای زیرساخت کارخانه بازیافت، آغاز ساخت شهرک صنایع تبدیلی مواد بازیافتی با ظرفیت ۲۰۰ تن ورودی و ساخت تصفیه شیرابه کارخانه کود آلی و پردازش پسماند در مجموع با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال از جمله اقدامات شهرداری برای بهبود نظافت اصفهان در سالجاری بوده است.
به گزارش ایرنا، کلانشهر اصفهان بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت و ۱۵ منطقه شهرداری دارد.
نظر شما