به گزارش ایرنا به نقل از دادگستری خوزستان، علی دهقانی روز دوشنبه در نشست پیشگیری از سرقت استان بیان کرد: افزایش روشنایی معابر و اماکن، افزایش گشتهای پلیس، جمع آوری معتادان متجاهر، ساماندهی فروشندگان و خریداران ضایعاتی و حمایت صحیح از گشتهای "رضویون" مانند تامین خودرو و سوخت برای کاهش سرقت در شهرها باید انجام شود.
وی گفت: مرخصی محکومان سرقتهای به عنف، مسلحانه و مقرون به آزار (جرایم خشن)، تهدیدی برای جامعه است و با تقاضای مرخصی اینگونه محکومان موافقت نمیشود.
سرقت اموال عمومی در چند سال اخیر در کلانشهر اهواز افزایش یافت و در سال گذشته بخشهایی از پل فولاد نیز به سرقت رفت.
دهقانی ادامه داد: افزایش دوربینهای نظارتی در شهر و محورهای کمربندی در کشف جرم بسیار کمک میکند.
رئیس کل دادگستری استان خوزستان ضمن اشاره به اینکه دستگاه قضا با قاطعیت با سارقان برخورد خواهد کرد افزود: علاوه بر برخورد مقابلهای نیروی انتظامی و دستگاه قضایی، ناامن سازی محیط برای مجرمان از اقدامات پیشگیرانه است که دستگاههای اجرایی باید با عمل به تکالیف خود، به این موضوع ورود کنند.
صدور گواهینامه مهارت برای ۲ هزار و ۳۶۸ زندانی در خوزستان
رییس کل دادگستری در نشست ساماندهی زندانیان گفت: ایجاد اشتغال برای زندانیان به منظور کسب درآمد پایدار از بسیاری مسائل امنیتی و آسیبهای اجتماعی جلوگیری میکند.
دهقانی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون پنج هزار و ۷۱۵ نفر زندانی در دورههای آموزش فنی و حرفهای، صنایع دستی و کشاورزی آموزش دیدند که پس از شرکت در آزمون ۲ هزار و ۳۶۸ نفر موفق به دریافت گواهینامه شدند.
وی با بیان اینکه ارتقاء وضعیت نگهداری، اصلاح و بازپروری زندانیان بصورت مستمر در استان رصد و پایش میشود، اظهار کرد: امسال ۲ هزار و ۶۹۰متر مربع فضای کارگاهی برای اشتغالزایی زندانیان در زندانهای استان بهره برداری شده است.
رییس کل دادگستری خوزستان با اشاره به رشد ۱۰۶ درصدی اشتغال به کار زندانیان با مهارت گفت: یک هزار و ۹۲۱ زندانی طی امسال در خوزستان با کسب مهارت وارد بازار کار و کسب درآمد شدند.
به گزارش ایرنا، ۵۰ اخلالگر امنیت و سارق در خوزستان شناسایی و بازداشت شدند.
نظر شما