به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیاکبر اسدی» روز سهشنبه در بیست و سومین نشست شورای بازآفرینی شهری استان مرکزی، افزود: بیش از سه هزار میلیارد ریال از این اعتبار برای اراک و ۲ هزار میلیارد ریال برای ساوه در مناطق کمبرخوردار در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: این اعتبارات در بخشهای آموزشی، بهداشتی، ورزشی، بهسازی معابر، کلانتریها هزینه خواهد شد که منوط به تصویب شورای برنامهریزی استان است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: این اعتبارات از محل ارزش افزوده برای دستگاههای اجرایی در حوزه ۲ شهرستان تعیین شده است.
اسدی افزود: با این اعتبارات، تحرک خوبی در توسعه بازآفرینی در شهرهای اراک و ساوه ایجاد میشود که دستگاههای اجرایی برای جذب اعتبارات باید تلاش کنند.
وی در ادامه بیان کرد: مجتمع فرهنگی آفتاب در کوی امام علی (ع) اراک باید بازسازی شود در غیر این صورت با کمک شورای تامین تعیین تکلیف میشود و نباید اموال دولت، بدون صاحب بماند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز گفت: مشوقهایی برای بافت فرسوده در شهرهای اراک و ساوه مصوب شده و در سطح شهرها این مشوقها اثر خود را گذاشته است و دستگاههای متولی این تشویقها را جدی بگیرند.
«حمید انعامی» افزود: اقداماتی که امسال در اجرای طرح بازآفرینی انجام شده در طول چهار دهه گذشته بینظیر بوده که شامل استفاده از بند ب تبصره بودجه و نیز طراح کلید به کلید است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی نیز گفت: در ۱۲ محله اراک سکونتگاه غیررسمی شناسایی شده که ۱۷۶ هزار نفر در داخل محدوده شهری و ۷۲۹ نفر در خارج محدوده ساکن هستند.
«نوربخش عسکری» افزود: ۲۰.۵۴ درصد جمعیت اراک در مناطق کم برخوردار شهر ساکن هستند.
وی بیان کرد: بیشترین درصد جمعیت در محله کوی امام علی(ع) معادل پنج و ۷۹ دهم درصد و کمترین جمعیت در کوی امام رضا(ع) با ۱۰۲ نفر در خارج محدوده شهری ساکن هستند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: در ساوه نیز ۱۶ محله سکونتگاه غیررسمی شناسایی شده که یک هزار و ۴۷۲ نفر در این محلهها سکونت دارند.
عسکری افزود: ۱۶ درصد این جمعیت در محله بهزیستی و ۵.۸۱ درصد در محله حکیمآباد سکونت دارند.
نظر شما