حسین بازماندگان قشمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این برنامه آموزشی با هدف آشنایی دانش آموزان با انواع انرژی به خصوص برق و ضرورت بهینه سازی مصرف و راهکارهای آن در مدارس برگزار شده است.
وی ادامه داد: این برنامه برای نخستین بار در سطح مدارس ابتدایی شهرستان قشم برگزار شد که دانش آموز پایه چهارم مدرسه سما با اصول و روش های استفاده از انرژی برق آشنا شدند.
مدیر روابط عمومی برق قشم توضیح داد: در این برنامه آموزشی، مفاهیم برق و الکتریسیته، نحوه تولید برق، ساعت های اوج و کم باری مصرف، چگونگی انتقال و توزیع برق به مصرف کننده، میزان مصرف لوازم الکتریکی، انواع انرژی های تجدید پذیر و روش های صرفه جویی مصرف برق در وسایل الکتریکی و راهکارهای کاهش مصرف برق در منازل به زبانی ساده و شیوا برای دانش آموزان و معلمان این مدرسه تشریح شد.
بازماندگان قشمی اضافه کرد: تحقیقات نشان داده است که بهترین زمان برای یادگیری و تاثیر پذیری در مصرف برق و انرژی، زمان کودکی است و مدارس از بهترین بسترها برای انجام و ارایه این آموزش ها هستند؛ از این رو امیدواریم که ادامه چنین آموزش های در سطح گسترده تر، بر الگوهای بهینه سازی مصرف انرژی در شهرستان مرزی قشم و استان هرمزگان تاثیری ماندگاری داشته باشد.
وی گفت: در این برنامه دانش آموزان این مدرسه علاوه بر آشنایی با مسایل مربوط به انرژی برق، آموخته های خود را به صورت شعر، نقاشی و روزنامه دیواری به نمایش گذاشتند.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما