به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری مازندران، قاسم عزیزاده گرجی روز پنجشنبه در آیین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی به میزبانی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران افزود: سرمایه های معنوی و اجتماعی مازندران باید به نوجوانان و جوانان معرفی شوند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران مازندران گفت: محله به محله، شهر به شهر، استان به استان، کشور به کشور باید محتوای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مردم شریف مازندران برای همگان معرفی و تبیین شود.
وی با بیان اینکه محتوا و ابزارهای متنوع انتقال پیام وجود دارد، اما حلقه وصل برای معرفی ظرفیت های این خطه از شمال کشور به نسل نو ایجاد نشده است، افزود: بین تصمیم گیران و تصمیم سازان، مجریان و عوامل باید فهم مشترک ایجاد شود.
عزیززاده گرجی برلزوم شناسایی و معرفی توانمندی ها و ظرفیت های مازندران تاکید کرد و گفت: اگر قرار است امری به یک فرهنگ تبدیل شود، یا فرهنگی نهادینه و تثبیت شود، باید محتوا و زبان مناسب برای انتقال پیام ایجاد شود.
وی با بیان اینکه هنر بهترین ابزار برای انتقال پیام است، ادامه داد: اگر هنر برای انتقال پیام به مخاطب درست انتخاب شود، قطعا فضای مفرح و شاد ایجاد خواهد شد و هر چه در این پروسه رقم زده شود، آنجا تربیت اتفاق خواهد افتاد.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران مازندران با اشاره به فعالیت های ۶۰ گانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: قصه یک قالب هنری فاخر تربیتی برای اقشار مختلف جامعه به ویژه کودکان بشمار می رود.
وی ضمن گرامیداشت یاد و نام و حماسه آفرینی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید دوران دفاع مقدس و شهدای مظلوم غزه به ویژه کودکان و زنان با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد شهدای جنایات ددمنشانه اسرائیل در غزه را کودکان و زنان تشکیل می دهند، اظهارداشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جذابیت های خاص خودش را دارد، این مجموعه کلاس درس دوستی، مهر و محبت است؛ فضای حاکم در کانون فضای اداری مبتنی بردستورالعمل نیست.
در پایان این جشنواره از برگزیدگان بخش های مختلف با اهدای لوحی تجلیل بعمل آمد.
نظر شما